• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.276 %1.93
  • ETHERIUM 3.250 %0.46
29°
16 saat önce ASAYİŞ

Antalya'nın Alanya ilçesinde 18 farklı noktada 56 aküyü çaldığı tespit edilen 3 şüpheli, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

18 saat önce ASAYİŞ

Antalya'da emekli öğretmen yalnız yaşadığı dairesinde ölü olarak bulundu. Şahsın hayatını kaybettiği daireden yayılan ve bütün apartmanı saran ağır kokudan rahatsız olan komşularının ihbarı ile ortaya çıktı.

18 saat önce ASAYİŞ

Antalya’da yaya geçidinden aniden yola çıkan elektrikli bisiklet kazaya neden oldu. Bir kişinin hafif yaralandığı kazada, elektrikli bisiklet sürücüsü yerde yatan yaralı kadını olay yerinde bırakarak kaçarcasına uzaklaştı.

19 saat önce GÜNDEM

Antalya'da dün akşam aniden bastıran ve yaklaşık 1 saat süren sağanak yağış hayatı adeta felç etti. Yolların göle döndüğü yağışta ise bir otelin bahçesine yıldırım düştü ve yangın çıktı. Yıldırımın düşme anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

19 saat önce GÜNDEM

Alanya Konaklı Mahallesi'nde bulunan ve ALTSO Başkanı Eray Erdem’e ait olan otelin sahiline yapılan yapıların bir bölümünün kaçak olduğunu doğrulayan Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik; "Eray Bey’e ait olan alanda ölçümlerimizi yaptık ve projeye aykırı olan yerler olduğunu tespit ettik" dedi.

20 saat önce ASAYİŞ

Antalya'da gece saatlerinde sağanak yağmurun artmasıyla birlikte kayganlaşan yolda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada şans eseri yaralan olmazken, çarpışan otomobillerden birisi hurdaya döndü. Öte yandan kazaya sebep olan otomobil sürücüsünün 1 promil alkollü olduğu öğrenildi.

20 saat önce SPOR

Alanyaspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Boavista'da forma giyen Kongolu orta saha oyuncusu Gaius Makouta, 3 yıllık sözleşme imzalayarak turuncu-yeşilli formayı terletecek.

21 saat önce GÜNDEM

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Encümen Toplantısı sonrası gündeme ilişkin değerlendirmede bulundu. Tüm halkı hafta sonu yapılacak Gökbel Yağlı Güreşleri Festivali’ne davet eden Başkan Özçelik; hijyen, kaçakla mücadele, İskele, sokak hayvanları ve deniz kirliliği gibi konularda açıklama yaptı.

21 saat önce ASAYİŞ

Antalya'da aniden bastıran ve yaklaşık 1 saat süren sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Antalyalılar sağanak yağışa hazırlıksız yakalanırken kazalar da meydana geldi. Havalimanı kavşağında devrilen bir midibüste yolcu olmaması faciayı önledi.

21 saat önce SPOR

Alanyaspor, yeni santraforu Serdar Dursun için imza töreni düzenledi. Başkan Hasan Çavuşoğlu, transfer çalışmalarının sürdüğünü dile getirirken, Dursun’un takım için büyük bir değer olacağına vurgu yaptı. Serdar Dursun ise Alanyaspor’a katıldığı için mutlu olduğunu ve sahada maksimum performans sergileyeceğini belirtti.