• DOLAR 32,27 %0.07
  • EURO 34,71 %0.07
  • ALTIN 2.397,52 %0.18
  • BİST100 10.254 %0.06
  • BITCOIN 61.334 %-1.56
  • ETHERIUM 2.977 %-0.77
21°

Corendon Alanyaspor Haberleri

Corendon Alanyaspor haberleri ve güncel Corendon Alanyaspor gelişmeleri, Corendon Alanyaspor ile ilgili tüm video, Corendon Alanyaspor fotoğrafları ve Corendon Alanyaspor haberleri 7 gün 24 saat haber sitemizde


SPOR

Galatasaray'ın, Corendon Alanyaspor'un gurbetçi futbolcusu Oğuz Aydın'ı transfer listesine eklediği ve kulüpler arasında ilk görüşmenin gerçekleştiğine dair çıkan haberlerle ilgili...

SPOR

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Konyaspor’u 2-0’lık skorla deviren temsilcimiz Alanyaspor, Süper Lig’in 24’üncü haftasında evinde İstanbulspor’u ağırlayacak. Yeşil-Turunculu ekibin hedefi galibiyet...

SPOR

Corendon Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Yönetim Kurulu tarafından iftar yemeği düzenlendi. Programda teknik ekip, futbolcular, personeller ve aileleri...

SPOR

Süper Lig temsilcimiz Corendon Alanyaspor, Adana Demirspor karşısında aldığı beraberlikle, Süper Lig'de en çok berabere kalan takımlar arasında yer aldı.

SPOR

Süper Lig temsilcimiz Corendon Alanyaspor, 19 yaşındaki Nijeryalı futbolcu Daniel Kehinde Akinlosotu ile profesyonel sözleşme imzaladı.

EĞİTİM

Corendon Alanyaspor’un Oba Stadyumu’nda yarın saat 16.00’da oynayacağı Gaziantep FK maçını öğretmenler ve öğrenciler ücretsiz izleyebilecek.

SPOR

Temsilcimiz Alanyaspor, haftanın kapanış maçında Kayserispor ile karşılaştı. Deplasmanda Kayserispor’a misafir olan Alanyaspor, maçı 1-0’lık skorla kaybetti.

SPOR

Alanyaspor, Ömer Erdoğan'ın yerine A Milli Takımda antrenör olarak görev yapan Kenan Koçak ile prensipte anlaştığı iddia edildi.

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmelerinde Alanya temsilcilerimizin rakipleri belli oldu.

SPOR

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Karagümrük maçının ardından galibiyeti amcasını kaybeden Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve ailesine armağan etti.

SPOR

Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında oynayacağı Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.

SPOR

Süper Lig'in 7’nci haftasında Adana Demirspor'a 4-0 mağlup olan Corendon Alanyaspor'un Yardımcı Antrenörü İsmail Serbest açıklamalarda bulundu.