İYİ Parti Alanya İlçe Başkanlığı’nda bugün şok bir istifa gerçekleşti. Mevcut İlçe Başkanı olarak görev yapan Şefik Bahçe, bugün itibariyle görevinden istifa etti. Bahçe’nin istifasının ardından gözler yeni başkanın kim olacağına çevrildi. Yeni başkan belli olana kadar İlçe Başkanlığı görevine Başkan Yardımcısı İbrahim Çelik getirildi.

Bahçe’nin istifasının ardından kulislerde iki önemli ismin adı geçiyor. Peki bu isimler kim?

1- Fatih Uyar

Parti genel merkezinin ilçe başkanlığı için yeni bir tasarrufta bulunacağı konuşuluyor. Kulislerde en çok konuşulan isim kurucu gençlik kolları başkanı ve mevcut yönetim kurulu üyelerinden Fatih Uyar. Daha öncede ismi ilçe başkanlığına geçen Uyar’a görev verilmesi bekleniyor.

2- Alper Kan

CHP’li Başkan Özçelik Görevi Devraldı! Yücel ve Özçelik’ten Samimi Görüntüler CHP’li Başkan Özçelik Görevi Devraldı! Yücel ve Özçelik’ten Samimi Görüntüler

Parti içi siyasi kulislere göre Bahçe’nin yerine Alanya Belediye Meclis Üyesi, Avukat Alper Kan’ın atanacağı iddia ediliyor. Alper Kan, Alanya’da bir dönem siyasetin etkin ismi Mehmet Kan ile Sipahioğlu Eczanesi sahibi Hicran Kan’ın da oğlu.

Editör: Can KISA