Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çanakkale'de çıkan yangın dolayısıyla sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayımladı. Mesajında "Geçmiş olsun Çanakkale!" diyen Başkan Yücel, "Çanakkale’de çıkan orman yangınını üzülerek takip ediyoruz. Yangının kısa sürede kontrol alınmasını umuyor, söndürme çalışmalarında can siperhane mücadele eden herkese güç kuvvet diliyorum." dedi. 

Başkan Özçelik Kaçak Yapı Olduğunu Doğruladı! Başkan Erdem’e Ait Alanda Projeye Aykırı Yerler Tespit Edildi Başkan Özçelik Kaçak Yapı Olduğunu Doğruladı! Başkan Erdem’e Ait Alanda Projeye Aykırı Yerler Tespit Edildi

YANGIN YERLEŞİM YERLERİNE ÇOK YAKLAŞTI

Çanakkale'de devam eden orman yangını şehir merkezine kadar yaklaşması vatandaşlarda endişe yarattı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yangında can kaybı ve yaralı olmadığı vurguladı. Tedbir amaçlı 6 köyün boşaltıldığını ifade eden Bakan Yumaklı, yangına çok sayıda ekibin mühahale ettiğini vurguladı. Öte yandan edinilen bilgiye göre yangının üniversiteye, hastaneye ve bazı sitelere çok yaklaştığı öğrenildi. Yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor. Tüm tedbirler alınmış durumda. 
 

Editör: Can KISA