3 Eylül Cumartesi günü oynanacak olan Başakşehir - Corendon Alanyaspor maçında Ali Şansalan görev yapacak. Şansalan'ın yardımcılıklarını ise Abdullah Bora Özkara ve Mustafa Savranlar yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Reşat Onur Coşkunses olacak.

Alanyaspor'dan Deplasmanda Büyük Mücadele! 7 Gollü Deplasmanda Puan Alamadık! Alanyaspor'dan Deplasmanda Büyük Mücadele! 7 Gollü Deplasmanda Puan Alamadık!

ŞANSALAN'LA DEPLASMANDA PUAN YOK

Bu sezon Süper Lig'de 2 maç yöneten Ali Şansalan, temsilcimiz Alanyaspor'un bugüne kadar 9 maçında görev yaptı. Turuncu yeşilli ekip bu maçlarda 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 7 yenilgi aldı. Alanyaspor, Şansalan'ın yönettiği 5 deplasman maçında hiç puan alamadı ve rakip filelere sadece 1 gol bırakabildi.