Elektrik Dağıtım Şirketi tarafından bugün Oba Mahallesi’nde elektrik kesintisi gerçekleştirildi. Ağaç budama işlemleri nedeniyle yapılan kesintiden ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Koçtaş arasında kalan bölge etkilendi. Yapılan kesintilere bölge halkından tepki geldi.

Siyasetin genç isimlerinden Diş Hekimi Murat Özçelik, kesintilerin doğru; ancak zamanlamanın yanlış olduğunu dile getirdi. Sosyal medya üzerinden tepkisini dile getiren Özçelik, “TEDAŞ, Alanya Oba Mahallesi ALKÜ Araştırma Hastanesi - Koçtaş arasında kalan bütün bölgede enerji kesintisine gitti. Nedeni mi? Ağaç buduyorlarmış. Şuan neredeyse bütün evlerde çocuklar uzaktan eğitime giremiyor. TEDAŞ bunu öğleden sonra ya da hafta sonu yapsa olmuyor mu? TEDAŞ ödemesi geciken faturanın enerjisini kesiyor ama haksız ve sebepsiz eğitimden uzak bıraktıkları çocuklarımızın kaybını bize ödeyebilecek mi? Yazık çok yazık.” ifadelerini kullandı.

CAVİT ARI DESTEK VERDİ

Antalya'dan CHP Milletvekili olan Cavir Arı'da, Özçelik'in paylaşımına destek vererek, "Olmaz arkadaş, yaparken bozmak denilen bir şey var" dedi.