Alanya Kestelspor Başkanı Levent Uğur, Genel Kurul sonrası Kestelspor'un yeni yönetimine yemek verdi. Yemeğe Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i de onur konuğu olarak davet eden Uğur, Başkan Yücel'e Kestelspor'a desteğinden dolayı tüm üyelerin huzurunda teşekkür plaketi verdi. Plaketin ardından bir açıklama yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Şehrimizin Gururu Alanya Kestelspor’umuzun Genel Kurulu sonrası güven tazeleyen Kulüp Başkanımız Levent Uğur ve yeni yönetimi ile bir araya geldik. Başkanımız Levent Uğur ve Yönetimi Alanya sporuna yapmış olduğumuz katkılardan dolayı teşekkür plaketi ile bizleri onurlandırdı.
Alanya’mızı her zaman gururlandıran başarılara imza atan temsilcimize yeni sezonda gönülden başarılar diliyor, tüm futbolseverlerimizi yıl boyunca takımımıza destek olmaya davet ediyorum." diye konuştu

Alanyaspor Serdar Dursun ile Güçleniyor! "Takıma Gollerimle Katkı Sağlayacağım" Alanyaspor Serdar Dursun ile Güçleniyor! "Takıma Gollerimle Katkı Sağlayacağım"

Buluşma sonrası Başkan Levent Uğur ve Yönetim Kurulu Üyeleri toplantı yaparak sezon öncesi yapılan çalışmaları masaya yatırdılar.

Editör: Can KISA