Engelsiz Kent Alanya sloganı ile yola çıkan Alanya Belediyesi, Kleopatra Sahilinde Gökkuşağı Engelsiz Halk Plajını hizmete sokmuştu. Engelli vatandaşların deniz, kum ve güneşten faydalanması için her türlü olanağı barındıran plaja ilgi yoğun.

Özellikle 9 günlük bayram tatilinde Türkiye’nin dört bir yanından gelen engelli vatandaşlar, plajın keyfini çıkardılar. Alanya Belediyesi’ne hizmet için teşekkür eden vatandaşlar, tatil için Alanya’yı seçmelerinde önemli etkenlerden birisinin de engelsiz halk plajı olduğunu söylediler.

SÜNBÜL: VATANDAŞLAR MEMNUN

Kanun Teklifi Kabul Edildi! Alanya’da ‘Hanutçuluk’ Yapanlara Sert Ceza Kanun Teklifi Kabul Edildi! Alanya’da ‘Hanutçuluk’ Yapanlara Sert Ceza

Alanya Belediye Meclis Üyesi Mustafa Sünbül, engelsiz halk plajını ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Sünbül ziyaretini, “Alanya Belediyemizin Damlataş Kleopatra sahilinde bulunan özenle dizayn edilmiş engelsiz halk plajını ziyaret ettim. Vatandaşlarımızın memnuniyeti, bizleri mutlu etmiştir. Üretken belediyecilik anlayışıyla emeği geçen herkese teşekkür ederim.” şeklinde değerlendirdi.