Herkese İyi günler diliyorum.

Öncelikle YEDİGÜN HABER AİLESİ’NE dahil olmak mutluluk ve gurur verici. Kendimden bahsetmek ve makalelerimin içerikleri hakkında ve neden yazı yazdığımın sebeplerimi bu haftaki yazımda sizlerle paylaşacağım.

Adım Oğuz NAZİFOĞLU, 26.03.1996 Alanya doğumluyum. İlkokul, orta öğrenim ve lise eğitimimi Alanya’da aldıktan sonra üniversite eğitimim için İstanbul’a gittim. Ardından Hukuk Fakültesi’ni  bitirdikten sonra doğup büyüdüğüm memleketim olan Alanya’ya geri döndüm. Yasal stajımı tamamladıktan sonra Alanya’da Avukatlık mesleğimi icra ediyorum. Kendimden yeterince bahsettiğime göre benim için neden köşe yazısı yazmam gerektiğinin önemini siz değerli okuyucularımıza  anlatmak istiyorum.

İlk olarak Yedigün Haber’den başlamak istiyorum.

Yedigün Haber,  Alanya ve Türkiye haber piyasasında tarafsız, özgür, cesaretli ve ilkeleri olan korkusuz bir medya şirketidir.  Bu gazete yetkilileri ve çalışanlarıyla birlikte saygın bir topluluk olup, gelecek dönemlerde sizin de göreceğiniz üzere Türkiye’de ciddi konumlara geleceğinden hiçbir kuşkum yoktur. Bahsetmiş olduğum bu sebepler benim bu gazetede yazı yazmam için gayet geçerli sebepler olup her iki tarafa da uğur getirmesini temenni ediyorum.

Köşe yazısı yazmamın nedenine de gelecek olursak;

Avukatlık mesleği Türkiye’nin en kutsal ve önemli mesleklerindendir. Bu önemli görevi laiki ile yapabilmek için kanun ve içtihatlar ışığında vatandaşlarımızı bilgilendirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Ben bu köşemde genelde doğru bilinen yanlışları, yanlış bilinen doğruları ve Yargıtay kararlarını, bu kararların açıklamalarını siz değerli okurlarımız nezdinde paylaşıp haftada birkaç köşe yazısı ile hem güncel olaylar hakkındaki görüşlerimi hem de bu konularla alakalı YARGITAY kararlarını size köşemde yazıp bilgilendirme yapacağım.

Ancak belirtmek isterim ki ‘’ DEĞERLİ OKURLARIMIZ HER HUKUKİ OLAY VE UYUŞMAZLIK BİRBİRİ İLE AYNI OLMAYABİLİR.  BU SEBEPTEN DOLAYI BİR AVUKATTAN PROFESYONEL YARDIM ALMANIZ İLK ÖNCELİĞİNİZ OLSUN. ‘’

Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürü bir borç bilirim. Herkese sağlıklı, huzurlu ve iyi günler dilerim.

Tanıştığıma çok memnun oldum.

Bir sonraki yazımda görüşmek dileğiyle…