Alanya Alperen Ocakları İlçe  Başkanı Deniz Çalışkan tüm ocak üyeleriyle beraber katılımın sağlandığını Alp Eğitimi adı altında Kızılalan Mesire Alanında gerçekleştirdiği organizasyon ile tamamladı. Eğitimleri ocaktaki görevli kişiler tarafından verilip ardından mangal yakılarak hep beraber Ocak sofrasından yemek yediler.

Alp Eğitimi olarak ; Alperenlik Davası Semineri

Muhsin Yazıcıoğlu’nu Anlamak

Okçuluk Eğitimi

Kick Boks & Boks Eğitimi

Başkan Özçelik Belediyede Atama ve Görevlendirmelere Başladı! Başkan Özçelik Belediyede Atama ve Görevlendirmelere Başladı!

Whing Chun Eğitimi

Öz Tarih Eğitimi

Ayrıca Alanya’nın Değerli Tarihçi Yazarı Serhat Arvas’ta etkinlikte yer aldı, seminer ve söyleşi  niteliğin de gerçekleştirdiği konuşmalarında Alperen Ocaklarına bilgileri doğrultusunda ışık tuttu.

En son çıkardığı kitap olan “ Dijital İşgal ve Transhümanizm “ kitabını Ocak üyelerine imzalı şekilde hediye etti.

Büyük ilgi gören bu etkinlik karşısında Ocak Başkanı Deniz  Çalışkan ; “Alanya Alperen Ocakları olarak yeni bir etkinliğe imza attık, belirlediğimiz eğitim kriterleri her Türk milliyetçisinin bilincini kazanması gereken yönler olan kısımları seçtik.Alperenlik davamızı tekrar anlattık içimizde ki dava aşkını tazeledik, Şehit Liderimiz Muhsin Başkanı, dualarla anımsayıp yâd ettik.

Alperen Ocakları Olarak bu etkinliği her ay 1 kere düzenleyeceğiz, süreklilik kazanması için elimizden gelen herşeyi yapacağız. Dışardan katılmak isteyen herkese kapımız açıktır. Yeni eğitimlerde eklenecek olup mevcudiyetimizi hızla arttırıp bu davayı en üst noktaya taşımak gayretinden hiç vazgeçmeyeceğiz.

Varolsun Alperen Ocakları.”

İfadelerini kullandı.

Editör: Can KISA