• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 63.898 %0.71
  • ETHERIUM 3.320 %6.69
18°

Recep çalış Haberleri

recep çalış haberleri ve güncel recep çalış gelişmeleri, recep çalış ile ilgili tüm video, recep çalış fotoğrafları ve recep çalış haberleri 7 gün 24 saat haber sitemizde


GÜNDEM

Alanya Şoförler Odası Başkanı Recep Çalış, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada UKOME toplantısında kararlaştırılan yeni ücret tarifesini değerlendirdi.

GÜNDEM

Alanya Şoförler Odası Başkanı Recep Çalış, ticari araç kullanma yaşının 65’ten 69’a yükseltildiğini açıkladı.

EKONOMİ

Antalya BŞB Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin kararı ile ticari taksilerin sabit ücretine 50 kuruş zam yapıldı. Alanya Şoförler Odası Başkanı Recep...

EKONOMİ

Şoförler Odası Başkanı Recep Çalış, esnafın yanında olan ve taleplerini yerine getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

GÜNDEM

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve Şoförler Odası Başkanı Recep Çalış, güne Avsallar Birlik Taksi durağını ziyaret ederek başladı.

GÜNDEM

Ticari Plaka İşleri Şube Müdürü Abdullah Çolak ve Birim Sorumlusu Mestan Emek, Alanya Şoförler Odası Başkanı Recep Çalış’ı ziyaret ettiler.

GÜNDEM

Alanya Şoförler Odası Başkanı Recep Çalış, taksici ve basit usül vergi mükellefi nakliyeci esnafına verilen gelir kaybı desteğinin devam atiğini...

GÜNDEM

Alanya’daki esnaf odası başkanları, Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer’i ziyaret ettiler ve esnafın sorun ve önerilerini kendisine ilettiler.