• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 63.922 %0.75
  • ETHERIUM 3.308 %6.3
18°

Ingiltere Haberleri

ingiltere haberleri ve güncel ingiltere gelişmeleri, ingiltere ile ilgili tüm video, ingiltere fotoğrafları ve ingiltere haberleri 7 gün 24 saat haber sitemizde


TURİZM

İngiltere'de yaşam maliyetlerindeki artışa ve uçuşlardaki aksamalara rağmen seyahat iştahının devam ettiği bildirildi.

TURİZM

İngiltere'nin Türkiye'yi kırmızı listeden çıkarmasının ardından tur operatörleri harekete geçti

TURİZM

İngiltere’nin Türkiye’yi kırmızı listede tutması, sezonun kasın ayına kadar uzamasını bekleyen turizm sektöründe düş kırıklığı yarattı.

TURİZM

ALTİD Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Cimrin, İngiltere’nin Türkiye’ye uyguladığı seyahat yasağıyla ilgili konuştu.

TURİZM

İngiltere’nin Türkiye’yi bir türlü kırmızı listeden çıkarmamasının nedeninin, Türkiye’nin salgınla ilgili verileri eksik veya yanlış bildirmesinden kaynaklandığı ileri sürüldü.

TURİZM

İngiltere, düşük enfeksiyon sayılarına ve yüksek test ve sağlık alt yapı kapasitesine rağmen Türkiye'yi neden kırmızı listede tutmaya devam ediyor?

SPOR

Alanya'nın milli gururu Toprak Razgatlıoğlu İngiltere'de tarih yazdı. 

TURİZM

Rusya’nın aldığı hızlı karara sevinen Alanyalı turizmciler, sırada İskandinav, Hollanda, Belçika ve İngiliz pazarlarının olduğunu belirtiyor.

TURİZM

İngiltere'de 21 Haziran'da ilan edilmesi beklenen normalleşme, bu sefer de 19 Temmuz'a ertelendi.

TURİZM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Rusya’dan bir heyet Antalya’ya geliyor. Sonrasında süratle turizm açılacaktır" dedi.

TURİZM

İngiltere'nin son seyahat güncellemesinde Türkiye'yi, dönüşte zorunlu otel karantinası olan, kırmızı listede bırakmasının ardından İngiliz tur operatörleri Türkiye iptallerini peş...

TURİZM

TUI İngiltere, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 9 ülkeye dönük tatilleri, süregelen belirsizlik nedeniyle 27 Haziran'a kadar iptal ettiğini açıkladı. İptallerin...