Alanya Belediye Meclisi eski üyelerinden, hayırsever mimar Sami Bekar hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre; bahçede beslediği köpeğine yemek vermek isteyen Bekar, bahçeye çıktığı sırada ayağı kayarak yere düştü. Sami Bekar’a ilk müdahale ailesi tarafından yapılırken, bu esnada kalp krizi geçiren Bekar, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

OKUL YAPTIRIYORDU

Hayırsever Mimar Sami Bekar, Alanya’nın Cumhuriyet Mahallesi’ne 24 derslikli bir okul yaptırıyordu. Çalışmalar başlayan yeni okulu geçtiğimiz günlerde Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ziyaret etmiş ve hayırsever Sami Bekar’a teşekkürlerini sunmuştu. Alanya’ya çok fazla hayrı dokunan Sami Bekar’ın vefatı tüm Alanya’yı adeta yasa boğdu.

Hatice Bekar'ın eşi, Ahmet ve Hüseyin Bekar'ın abileri, Nimet ve Seyfettin Bekar'ın babaları olan Sami Bekar, bugün saat 14.00'te Gedevet Yaylası'ndaki Dönme Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

MÜDÜR YILMAZ: ÇOK ÜZGÜNÜM

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz’da bir mesaj yayımlayarak üzüntüsünü şu sözlerle dile getirdi:

“Çok üzgünüm. Cumhuriyet Mahallesinde inşaatı devam eden okulumuzun hayırseveri, Sami Bekar'ın vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Hem şahsım hem de eğitim camiası adına ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Mekanın cennet olsun Sami Amcam. Eseriniz dolayısı ile hayır dualarımızı her daim göndermeye devam edeceğiz inşallah.