Konuşamadan önce düşünün.

Ay, Balık burcunda ilerliyor ve saat 23:00’de Koç burcuna geçiyor. Gün içindeki Ay ve Merkür karşıtlığı sizin söylememeniz gereken şeyleri söylemeye itebilir. Dürtülerinizin kurbanı olmamalısınız. Bugün söylenecek bir sözünüz olmasın. Doğru zaman gelecektir. Sabırlı olmalısınız. Sevgide ve aşkta sizi heyecanlandıracak olaylara hazırlıklı olun. Gizli ilişkiler konusuna dikkat!

3 Eylül Koç burcu yorumu

Çalışma hayatınızda beklenmedik şaşırtıcı bir haber alabilirsiniz. İlanı aşka karşı hazırlıklı olmalısınız. Sizin açılmanızı beklemeden sevgi size doğru yelken açmış olabilir.

3 Eylül Boğa burcu yorumu

Hayallerinizi gerçekleştirmek sizin hayata karşı ne kadar sağlam durabileceğinizle doğru orantılıdır, pembe bulutlar yerine sağlam adımları tercih etmelisiniz.

3 Eylül İkizler burcu yorumu

Geçmiş harcamalarınız bugün yeniden önünüze çıkabilir. Zor durumda kalmamak için bu durumu ailenizle paylaşarak sorunları çözmek adına bir adım atabilirsiniz.

3 Eylül Yengeç burcu yorumu

Duygusal olarak dengede kalmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Kendinizi dinlemeyi ve zamanı ruhunuzu beslemek için değerlendirirseniz, eski motivasyonunuzu tekrar kazanabilirsiniz.

3 Eylül Aslan burcu yorumu

Ortaklarınızla aranızda gerginlikler olabilir. Ani davranışlar sergilemek yerine soğukkanlı hareket etmelisiniz. Partnerinizle aranızda öfke patlamaları yaşanabilir.

3 Eylül Başak burcu yorumu

İçinize kapanık olmak isteyeceğiniz bir gün olabilir. Sosyal medya hesaplarınızı kontrol ederseniz beklenmedik mesajlarla karşılaşabilirsiniz. Partnerinizden beklentileriniz yüksek olabilir.

3 Eylül Terazi burcu yorumu

Fiziksel görünümünüzü değiştirmek istiyor olabilirsiniz. Yeni bir başlangıç için sizi sizden daha iyi kimse tanıyamaz. İçinizden geleni yapmalısınız.

3 Eylül Akrep burcu yorumu

Sizi seven insanların düşüncelerine önem vermelisiniz. Kendinizi ifade ettikçe sizi daha iyi anlayacaklardır. Stres sağlığınızı tetikliyor olabilir. Kendi içinizde yaşamayı bırakmalısınız.

3 Eylül Yay burcu yorumu

Çalışma koşullarınızı iyileştirdikten sonra, hayallerinizin peşinden gidebileceğiniz alan yaratmış olacaksınızdır.

3 Eylül Oğlak burcu yorumu

İş yerinizdeki suskunluğunuz dikkatten kaçmıyor olabilir, problemleriniz var ise çalışma arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Geçmiş olaylar bugün ortaya çıkabilir.

3 Eylül Kova burcu yorumu

Ruhunuza iyi gelebilecek bir ilişki başlamak üzere olabilirsiniz. Aşk sizinle özgür olacaktır. Ekonomik harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

3 Eylül Balık burcu yorumu

Telefon rehberinde kayıtlı numaralarda olduğu müddetçe geçmişe odaklı yaşamaya devam edebilirsiniz. Geçmişi bırakmadıkça gelecek size yeşil ışık yakmayacaktır.