Astrogündem: İnsanı ateş değil, gurur yakar! Venüs - Plüton etkileşimi; Film ve dizi arenasında kendine büyük bir yer edinmiş olan Netflix'te yer alan projelerin gerçek hayatla fazlasıyla örtüşmesi dikkatleri üzerine çekebilir. Ayrıca uluslararası siber saldırıların da devam ettiğini duyacağız.

Koç: Rutin hayatında karar verirken daha esnek davranabilirsin. İş hayatından sıyrılıp özel hayatına ve aktivitelerine zaman ayırabilirsin. Çocukları olan bir Koç burcuysan ince eleyip sık dokuman gerekebilir.

Boğa: Mesleki alanın ile ilgili olarak farklı tecrübeler edinmek isteyebilirsin. Tatil planın için farklı bir bölgeyi tercih edebilirsin. İnsanlardan uzak kalmanın sana iyi geleceğini düşünüyorsun

İkizler: Evli bir İkizler burcuysan detaylara olan ilgin artabilir bu durumun eşini zorlayabilir. Alışverişe çıkmayı düşünüyorsun. Evde eksik olan şeyleri tespit edebilirsin.

Yengeç: Uzun vadeli planladığın projelerini bugün hayata geçirebilirsin. Yaptığın brikim bu konuda sana epey bir fayda sağlıyor. Hayallerinin gerçekleşmesi seni mutlu ediyor.

Aslan: İlişkisi olan bir Aslan burcuysan karşı taraftan birtakım beklentilerin olabilir. Bu konuda sabırlı olmalısın. Hafta başında sağladığın disiplinini korumaya özen gösteriyorsun.

Başak: Arkadaş çevrende liderlik vasıflarını konuşturabilirsin. Verdiğin karaların sorgulanmasını istemiyorsun. Geçmişte aranızda problem yaşadığın bir akraban ile karşılaşabilirsin.

Terazi: Evine ve İş yerine daha hızlı bir internet bağlatmak isteyebilirsin. Son zamanda yaşadığın bağlantı sorunları bu kararında etkili oluyor. Evli bir Terazi burcuysan eşinin ailesi ile farklı bakış açısına sahip olabilirsin.

Akrep: Sahip olduğun finansal imkanlarını doğru değerlendirmek istiyorsun. Etrafına karşı eleştirilerin konusunda biraz daha yumuşak olabilirsin. İstemeden kırdığın insanları bugün fark edebilirsin.

Yay: Hayat standartlarını bir düzene koymak isteyebilirsin Planlı programlı hareket etmek için elinden geleni yapıyorsun. Tesadüfen karşılaştığın sorunlar zihnini meşgul edebilir.

Oğlak: Kendi işinin sahibi bir Oğlak burcuysan doğru projelerde yanlış insanları görevlendirebilirsin. Tavırlarını yapmacık bulduğun insanları çevrenden uzaklaştırmak isteyebilirsin.

Kova: Sevgili Kova bugün sahip olduğun konforunun bozulmasını istemiyorsun. Çocukları olan bir Kova burucuysan çocukların için ciddi kararlar alabilirsin.

Balık: Zihnini biraz dinlendirmek adına işe geç gitmek için patronundan izin alabilirsin. Değişken bir ruh haline sahip olman belli bir disiplin sağlamana dezavantaj yaratıyor.