KOÇ

Yaratıcılığınızın yüksek olduğu bir gün olacaktır. Özellikle iş yaşamınızda sunduğunuz parlak fikirler alkışlanıp, takdir görecek. Kendinizi ortaya koymaktan çekinmediğiniz gibi, haksızlık yapıldığını hissettiğiniz noktada en önde siz yürüyeceksiniz. Sevdiğiniz insan ile bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

BOĞA

Farklılık yaratmak, her zaman yaptığınızdan vazgeçmek istiyorsunuz. Rutinler, bazen sizin gibi sabit burçları bile sıkabilir. Hareket kazanmak zorundasınız. Özellikle kariyerinizle ilgili değişiklikler şart gözüküyor. Son zamanlarda başkaları için daha fazla yaşıyorsunuz. Bugün de öyle bir gün.

İKİZLER

İdealler, inançlar, hukuki konular, eğitimler, seyahatler hayatınızın merkezine doğru geliyor. Bu aralar hayatınızın bir tarafında marjinal kararlar almamanız mümkün değil. Bir farklılık bir yenilik, peşindesiniz. Sevgililer gününde de en farklı hediyeler yine sizden çıkacaktır.

YENGEÇ

Bekar Yengeçler ve tüm su grupları için hüzünlü bir gün. Sevgiliniz varsa hakkını vere vere kutlayacağınıza da eminim. Bir kısmı dışarıda bir kısmı evde, güzel yemeklerin olduğu bir organizasyon tam sizlik olacaktır. Yurt dışı seyahatleri söz konusu olabilir.

ASLAN

İkili ilişkilerin hayatınızda şu an önemi büyük. Herkesi idare edecek, herkesin suyuna gideceksiniz ki birlikte büyüme fırsatı yakalayabilesiniz. Özellikle bugün sürekli tatlı dil. Eğer ilgi görmek istiyorsanız, sizin de ilgi göstermeniz gerekiyor.

BAŞAK

İnsanları ne kadar yargıladığınızı fark ettiniz mi? Bugün sakın sakın. Hele ki ikili ilişkilerde hiç gerek yok. Ummadığınız taşlar baş yarar. Sevgililer Günü bugün. En kibar kostümünüzü giyin ve sadece övgüleri menünüze ekleyin.

TERAZİ

Aşk hayatınızda hala bir hareketlenme olmadıysa, siz hiç hareket etmiyorsunuz demektir, demiştim. Bugün de öyle bir gün. Sevgiliniz varsa süper! Siz kutlamaların hakkını verirsiniz. Eğer bekarsanız bugün eve saklanmak yok. Gezeceksiniz! Astroloğunuz olarak sizden rica ediyorum. J

AKREP

Aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda beklentileri doğru belirlemeniz gerekiyor. Herkesin yoğun olduğunu, herkesin kendine göre bir hayatı olduğunu unutmayın. Bugün özel bir gün boşa gerilmeye gerekyok.

YAY

Kendinizle ilgili değişiklikler yapma arzunuz olabilir. Uzun süredir devam ediyorsa bugün bir şans verebilirsiniz. Belki bugün bu değişiklikle sevgilinize de sürpriz yaparsınız. Genelde Yay burçları böyle günlere takılmaz ama kutlamak adettendir.

OĞLAK

İletişim tonunuza dikkat etmelisiniz. Kalp kırmayın. Özellikle bugün. Daha yumuşak olmaya çalışabilirsiniz. Biliyorum, çok hoşlandığınız günler değil bunlar ama belki partneriniz, eşiniz heves ediyor olabilir. Eğer bekarsanız, canınıza minnet. Zaten bugünün trafiğine girmek istemiyordunuz.

KOVA

Işıklar üstünüzde. Sevgililer Günü konsepti size pek uygun olmasa da gereğini yaparsınız. Abartmadan güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Sevgilisi olsa bile bir çok Kova Burcu arkadaşları ile hep beraber dışarıda olmayı tercih edecektir.

BALIK

Son zamanlarda biraz içe dönük yaşıyorsunuz. Bu durumu değiştirmek için uygun bir gün olabilir. Sevgilinizle, arkadaşlarınızla veya eşinizle dışarıya çıkabilir, sosyalleşebilirsiniz. Beklentinizi de çok yüksek tutmuyor olmanız güzel. Genelde hayal kırıklığı yaşıyorsunuz bu tarz özel günlerde