11 Şubat 2020 Günlük Burç Yorumları

11 Şubat 2020 Günlük Burç Yorumları

KOÇ

Kariyerinizde sağlamlaşmak niyetindesiniz. Konu sadece kariyeriniz olmayabilir. Toplum önündeki imajınızı da güçlendirmek, insanların sizi otorite olarak görmesini istiyor olabilirsiniz. Arkadaşlıkların ön plana çıktığı bir gün ve hafta olacaktır. Sosyalleşmek, daha fazla farklı gruplar içinde zaman geçirmek isteyeceksiniz.

BOĞA

Boğa burcu yurt dışı seyahatleri, yabancılarla olan gündemler, eğitim ve inanç konularında enteresan durumlar yaşayabilirsiniz. Hayatınız her zamanki seyrinden çıkıp, biraz daha farklı noktalara doğru evirilebilir. Aileye dair yüklü bir miras veya aileden gelen karmik bir sorun sizi zorlayabilir.

İKİZLER

Hareket etmek ve daha farklı düşüncelerinizi değerlendirmek istiyorsunuz. Daha farklı diyorum, çünkü kendinize bile farklı gelebilecek yeni fikirleriniz var. Adım atıp değerlendirebilirseniz, hayalini kurduğunuz kariyer hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. İş yoğunluğunuz artacak.

YENGEÇ

Partnerlik ilişkileri, eş ilen olan ilişkiler ve ortaklıklar bugün önem kazanıyor. Duygusal anlamda hayat veya iş ortağınızdan destek görmeye ihtiyacınız var. Son zamanlarda eşiniz sizin ağacınız, temeliniz gibi oldu. O olmasa sanki yıkılacakmış gibisiniz. Bir an önce toparlanmanız gerekiyor. Çünkü tek başına iki kişilik duygusal yük taşımak onu da zorlayabilir.

ASLAN

İş hayatınız merkeze yerleşmiş durumda. Daha çok çalışıp daha sağlamlaşmak istiyorsunuz. İkili ilişkilerde de pozitif gelişmeler söz konusu. Bazı Aslan burçlarını artık evlendiriyor olabiliriz. Evlilik, ortaklık kurma üzerine beklenmedik ani kararlar söz konusu olabilir. Aileniz büyüyecektir. Hareket etme, yer değiştirme ihtiyacınız artabilir.

BAŞAK

Sağlıkla ilgili sıkıntılarınıza rağmen, çok çalışmak, değişik iş kollarında başarılı olmak istiyorsunuz. Hizmet sektöründe çalışan Başak burçları için hayallerini kurdukları ortam ayaklarına doğru geliyor olabilir. Maddi anlamda çok şanslısınız. Bunu sürekli yazıyorum. Lütfen değerlendirmek için çok çalışın, adım atın ve fırsat yaratın.

TERAZİ

İçsel yolculuğunuzun sosyalleşmekten daha fazla zaman aldığı bir dönemden geçiyorsunuz. Artık kendinizi bir adım daha fazla düşünüyorsunuz ki; bu sizin için oldukça iyi bir gelişme. Vermekten, alma verme dengesini kurmaktan hiçbir zaman yorulmazsınız ama sizin de bazen sadece kendinizi düşündüğünüz zamanlar olmalı. En azından sadece kendinizi önceliklendirdiğiniz zamanlar.

AKREP

Akrep burcu içe kapananlardan, kendinizi düşünmeyi daha önde bir noktaya koyanlardan biri de sizlersiniz. Uzun bir sosyallik sürecinden sonra içe dönmeye başladınız. Artık kendinize ve ailenize daha fazla vakit ayırıyorsunuz. Yakın çevrenizle olmak, konfor alanınızda daha fazla zaman geçirmek, bir süredir kaybettiğiniz huzuru size geri getirecektir.

YAY

Maddi anlamda ihtiyaçlarınız artış gösteriyor. Kendinizi hem daha güçlü hem de zaman zaman daha yetersiz hissediyorsunuz. Ya hep ya hiç tavrınız, özellikle son zamanlarda, madde ve maddenin getirdiği güç üzerinden dönüyor. Biraz hesap kitap yapma, elle tutulur, gözle görülür konulara yatırım yapma zamanınız gelmiş olabilir.

OĞLAK

Maddi anlamda enteresan gelişmelere açık olun. Kazanmanın bin bir yolunu keşfetmek üzere olabilirsiniz. Hem maddi hem de manevi anlamda, hayata dair değişik kazanımlarınızın olabileceği bir dönemden geçiyorsunuz. Bu hafta sizi yormaz. Hele bugün asla.

KOVA

Işıklar iyice üzerinizde. Sahnenin ortasındasınız artık. Bir süre sonra üzerinizden süzülüp Balık burçlarını aydınlatmaya başlamadan önce, kendinizle ilgili yeni yaşınıza dair ne kadar istek ve planınız varsa toparlayıp evrene sunmanız gerekiyor. Adım atın. Atacaksanız şimdi atın. İzleyenleri güldürmek de düşündürmekte elinizde. Çünkü başrol sizde.

BALIK

Hayaller tam gaz devam ediyor. Siz de bu yaratıcılık olduktan sonra hayatta istediğiniz bir şeyi ıskalamanız mümkün değil. Maddi anlamda sürprizler, dalgalanmalar hala sürüyor. Bir şeyler, özellikle maddi anlamda hayatınızda çok ani ve beklenmedik şekilde gelişiyor. İyi şans yeniden yanınıza geçti. Yeni hedefler için adım atabilirsiniz.