Manavgat Belediyesi, dün akşam 21.30’da hoparlörlerden ‘Memleketim’ şarkısını çaldı. Tüm halk balkonlara çıkarak şarkıya eşlik etti.

30 Büyükşehir Belediyesi ve Zonguldak’ta iki günlük sokağa çıkma yasağının ilk günü dün geçildi. Yasağa dahil olan Antalya ve ilçelerinde vatandaşlar bütün gün evlerinde kaldılar.

Manavgat Belediyesi bu süreçte vatandaşlara moral vermek için belediye hoparlörlerinden ‘Memleketim’ şarkısını çaldı. Manavgat sokaklarında şarkı çalındığını duyan vatandaşlar, balkonlara çıkarak şarkıya eşlik ettiler ve Türk Bayrakları salladılar. Oldukça güzel görüntüler oluşan Manavgat’ta bugünde aynı etkinliğin yapılacağı belirtildi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen konuyla ilgili, “Manavgat’ımızda bu birlik, beraberlik, bu coşku, bu yüksek moral olduğu sürece en zorlu günleri hep birlikte aşacağız. Yarın yine saat 21.30’da aynı coşkuyla evlerimizin balkonlarından hep birlikte “Memleketim” demeye var mısınız?“ dedi.

Manavgat Belediyesi’nin bu güzel projesi ile moral bulan Manavgat halkı, Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve ekibine teşekkür ettiler.