Alanya’da kız yurdu olarak hizmet veren bir otelde skandal görüntüler yaşandı. İşletmeci kızların odasın çat kapı girerek, hem hakaretler yağdırdı hem de üstlerini yürüdü.

Alanya’daki üniversite öğrencilerinin konaklaması için hizmet veren Tosmur’da bulunan bir otelde skandal görüntüler ortaya çıktı. Otel işletmecisi ile öğrenciler arasında yaşanan tartışma kamera ile kaydedilirken, işletmecinin öğrencilere karşı olan tavrı ‘pes’ dedirtti.

Instagram’da “alküitirafet” adlı hesapta dün gece yayınlanan şok görüntülerde, kız öğrencilerin odasına giren otel işletmecisinin, odasına sınıfından bir kız arkadışını aldı diye bir kız öğrenciyi azarladığı, zaman zaman bağırıp çağırdığı görüldü. Kız öğrencilerin “Üzerimiz müsait değil, neden odaya bu şekilde giriyorsunuz?” sözlerine, “Üzeriniz müsait olmayabilir, burası benim tapulu malım. Benim tapulu malım olan odamda istediğimi yaparım. Kanun, yönetmelik gereği odaya istediğim gibi girerim. Burası benim odam. Ben girerim. Burada kedi köpek istemiyorum, kimse arkadaşını da sokmayacak. İşine gelmeyen defolup gider” diye bağırarak yanıt veren ve kız öğrencilerin üzerine yürüyen otel işletmecisi büyük tepki çekti.

Olayın internete atılmasının ardından vatandaşlar büyük tepki gösterirken, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, otel işletmecisinin ifadesi alınmak üzere gözaltına alındığını belirtti.