Alanyaspor’da Hedef Mutlak Galibiyet! Fatih Tekke’nin Cezası Bitti Alanyaspor’da Hedef Mutlak Galibiyet! Fatih Tekke’nin Cezası Bitti

Süper Lig ekibimiz Aytemiz Alanyaspor’da bugün yeni bir transfer daha açıklandı. Kulüp binasında yapılan imza töreni ile Hollandalı yıldız Leroy Fer kendisini turuncu yeşilli renklere bağlayan sözleşemeye imzayı attı. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Menajer Cenk Melih Yazıcı imza töreninde yer aldılar.

İmza töreninde Başkan Hasan Çavuşoğlu, “Aslında bu imza geçen hafta atılacaktı ancak Fer’in gelmesi biraz gecikti. Kulübümüze katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Gücümüze güç katacaktır. Aramıza hoş geldin.” dedi.

Leroy Fer ise, “Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Geldiğim ilk andan itibaren bir aile ortamı gördüm. Çok sıcak bir karşılama oldu. Ben de elimden gelenin en iyisini Alanyaspor için vereceğim.” diye konuştu.



31 yaşında olan ve ön libero mevkisinde forma giyen Leroy Fer, daha önce Feyenoord, Twente, Norwich, QPR, Swansea formaları giymişti. 2019 yılında ise Feyenoord’a yeniden dönen Leroy Fer geçtiğimiz sezon 29 maçta forma giydi. Leroy Fer bu sezon ise Feyenoord’un oynadığı 7 resmi maçın 5’inde forma giydi.