Geçtiğimiz yıl Survivor’da gösterdiği başarıyla şampiyon olan İsmail Balaban, aylar sonra ilk defa 669. Elmalı Yağlı Güreşleri’nde er meydanına çıktı. Temmuz ayında düzenlenen 660. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde yer almayan Balaban, Antalya’nın Elmalı ilçesinde düzenlenen 669. Tarihi Elmalı yağlı Güreşleri’nde yer aldı. Balaban'ı zorlu mücadeleler öncesinde arkadaşları da yalnız bırakmadı. Survivor'dan takım arkadaşları İlayda Şeker, Batuhan Karacakaya ve Aleyna Çalışkan, ünlü pehlivana destek için maçları izlemeye geldi.

Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri'nde İsmail Balaban'a büyük destek! Survivor'dan arkadaşları yalnız bırakmadı

TFF 34’üncü Hafta Hakemlerini Açıkladı! İstanbulspor Maçında Düdük Metoğlu’nda TFF 34’üncü Hafta Hakemlerini Açıkladı! İstanbulspor Maçında Düdük Metoğlu’nda

FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

Survivor 2021'in dikkat çeken ismi ve şampiyonu İsmail Balaban'ı Elmalı Yağlı Güreşleri'nde zor rakipler bekliyor. Hedefi kemeri kazanmak olan başarılı pehlivanı Survivor'dan arkadaşları İlayda Şeker, Batuhan Karacakaya ve Aleyna Çalışkan yalnız bırakmadı. İkili Balaban'la fotoğraf çektirirken bu görüntü sosyal medyada büyük ilgi gördü.

BALABAN YARI FİNALDE

Şampiyon İsmail Balaban, İsmail Koç'u yenerek yarı finale yükseldi. Yarı finale yükselen Balaban'ın rakibi Orhan Okulu oldu.