3. Lig ekibimiz Kestelspor bugün Adana Demirspor ile Ziraat Türkiye Kupası 3. tur mücadelesinde karşı karşıya gelecek. 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak olan maç öncesi ilk 11’ler açıklandı.

Kestelspor maça; İsmail Ünal, Güner Okay, Ali Berke Timurcioğlu, Talha Yünkuş, Buluthan Bulut, Hasan Kürşat Kara, Sabutay Alper Büyülken, Mert Korkmaz, Berkay Arı, Murat Sevimler ve Efe Görgülü 11’i ile çıkacak.

Adana Demirspor’un kadrosunda ise; Emre Selen, Semih Güler, Hamidou Traore, Davide Lanzafame, Okan Alkan, Emircan Altıntaş, Yunus Akgün, Mehmet Berkant Yaylan, Sedat Şahintürk, Alaattin Hamza Ok ve Anıl Karaer bulunuyor.

18 KİŞİLİK KADRO TAMAMLANAMADI

Kestelspor’un maça 17 kişilik bir kadro ile çıkması dikkat çekti. Sağ bek, sol bek, iki stoper, iki ön libero, iki santrafor ve bir kalecisi; hem Covid-19, hem sakatlık, hem de kart cezası nedeniyle kadroda yer almayan Kestelspor, 18 kişilik kadroyu dolduramadı. As diye tabir edilen kadrosundan sadece 2 futbolcusu ilk 11’de yer alan Kestelspor, yedeklerden ve gençlerden oluşan bir kadro ile kendisinden iki üst ligde bulunan Adana Demirspor ile mücadele edecek.