• DOLAR 32,56 %0.27
  • EURO 35,08 %0.63
  • ALTIN 2.436,21 %-0.10
  • BİST100 9.916 %0.00
  • BITCOIN 62.620 %-2.04
  • ETHERIUM 3.195 %-3.33
20°
10 saat önce SPOR

Türkiye Hava Sporları Federasyonu tarafından Alanya Belediyesi’nin ev sahipliği ve destekleri ile düzenlenen Yamaç Paraşütü PGAWC Dünya Kupası Yarışması 30 ülkeden 82 sporcunun katılımıyla tamamlandı.

11 saat önce GÜNDEM

Alanya Belediyesi'nce bu yıl 6'ncısı düzenlenen Uluslararası Çocuk Festivali, Boya Partisi ile sona erdi. Renkli görüntülere sahne olan etkinliğe katılan Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, çocuklarla eğlenceli vakit geçirdi.

12 saat önce SPOR

Süper Lig temsilcimiz Alanyaspor, Süper Lig'in 34. haftasında evinde küme düşmesi kesinleşen İstanbulspor'u 6-0'lık skorla mağlup etti.

19 saat önce ASAYİŞ

Antalya’da trafikte tartışma yaşadığı servis şoförü tarafından eşi ve kızının gözü önünde bıçaklanan Önder Çakır hayatını kaybetti.

19 saat önce ASAYİŞ

Antalya'da kamyonetin arkasına tutunarak patenle ilerlemeye çalışan ortaokul son sınıf öğrencisi Berat Bayram (14) otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Çocuğun cenazesini teslim alan anne gözyaşlarını tutamadı.

20 saat önce ASAYİŞ

Alanya’da otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Motosiklet sürücüsünün çarpmanın etkisiyle yere düşüp metrelerce sürüklendiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

20 saat önce ASAYİŞ

Antalya'nın Manavgat ilçesinde ailesinin Cuma Gecesi Şelale Polis Karakoluna kayıp başvurusunda bulunduğu 41 yaşındaki Ümit Ejder Korkusuz, Manavgat Irmağında ölü bulundu. Cansız bedeni bulunduğunda elinde cep telefonu olan Korkusuz’un telefonla konuşurken epilepsi krizi tuttuğu, ırmağa düşerek boğulmuş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

21 saat önce ASAYİŞ

Antalya’nın Alanya ilçesinde ağabeyi ile tekne çalışanları arasındaki kavgayı ayırmak isteyen adam darp edildi. Darp raporu alan adam kendisine saldıranlardan şikayetçi oldu.

21 saat önce GÜNDEM

Alanya Belediyesi’nin bu yıl 6.’sını düzenlediği Alanya Uluslararası Çocuk Festivali başladı. Alanya Belediye Binası arkasında 2 gün boyunca devam edecek festival, ilk gününde birbirinden renkli görüntülere ve eğlenceye ev sahipliği yaptı. Festival alanını gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, "Çocuklarımız memleketimizin teminatıdır" dedi.

1 gün önce GÜNDEM

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan ve beraberindeki heyet; Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı”na katıldı.