Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanlığı 13’üncü Olağan İl Kongresine sayılı saatler kaldı. 18 Ekim Pazar günü saat 11.00’da Cam Piramit’te yapılacak olan kongrede İl Başkanlığı’nın tek adayı mevcut Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun, tekrar aday olarak seçime gidecek.

MHP’DE KONGRE HEYECANI

MHP Genel Merkezimizin vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda 18 Ekim 2020 tarihinde il kongresi takvimini kararlaştırdıklarını söyleyen Durgun,“5 ile 27 Eylül tarihleri arasında 18 ilçe kongremizi gerçekleştirdik. Geçtiğimiz hafta ise sosyal medya hesabım üzerinden yaptığım açıklama üzerine Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin takdiri ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. E. Semih Yalçın tensipleri ile İl Başkanlığıma adaylığımı açıkladım. Nasip olursa da 18 Ekim tarihinde il kongremizi yapacağız.”

KAZANAN TÜRKİYE OLACAK

MHP Antalya İl Başkanlığı 13’üncü Olağan İl Kongresi’nde alınacak olan pandemi tedbirleri hakkında bilgi veren MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun, Antalya’daki 600 delegenin gelip katılabileceği, pandemi şartlarına uygun bir kongre geçirileceğini belirterek sözlerine şöyle devam etti:“Genel Başkanımız ve liderimiz sayın Devlet Bahçeli beyefendinin takdirleri Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Semih Yalçın başkanımızın tensipleri ile kongremizde il başkan adaylığımı beyan ediyorum. Dünyada ve ülkemizde etkisini sürdürmekte olan Covid-19 salgını dolayısıyla, sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştireceğimiz kongremizin ülkemize, milletimize, davamıza ve Antalya’mıza hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz eder, selam ve saygılarımı sunarım. İstiklal için birlik, istikbal için dirlik. Kazanan Türkiye olacak”