Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Basın Danışmanı Serap Belovacıklı, yaptığı bir paylaşımla tepkileri üzerine çekti. Sosyal medya hesabından yaptığı, "Başkan Muhittin Böcek 35 gün sonra uyandırılmıştır. Sevenlerine, sevmeyenlerine, koltuk sevdasına girenlere saygıyla duyurulur" paylaşımı oldukça tepki topladı. Başkan Böcek'in tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden ve Antalya Büyükşehir Belediyesi resmi hesaplarından herhangi bir paylaşım yapılmayınca, Belovacıklı'nın verdiği bilginin yanlış olduğu anlaşıldı. Tepkiler üzerine yaptığı paylaşımı silen Belovacıklı, kısa bir süre içinde Antalya'dan ayrılıp Ankara'ya gitmesi bekleniyor.

KOLTUK SEVDASI VURGUSU

Sosyal medya kullanıcıları, Belovacıklı'nın kimlerin koltuk hesabı yaptığını açıklamasını istedi. Chp yönetiminin bu paylaşım sonrası bir açıklama yapmaması ise vatandaşları rahatsız etti. Belovacıklı'nın bu paylaşımı ‘Başkan hasta yatarken koltuğuna gözünü diktiler’ tartışmasını yeniden alevlendirdi. Danışmanın bu mesajının kastını aştığı, CHP’yi yeniden tartışmanın içine çeken, provoke edici bir algı yaratırken, Corona Turkey mahreçli bir tweet hesabından gelen mesaj kafaları iyice karıştırdı.

İŞTE O MESAJ:

“Tedavi gördüğü hastane uyandırılmadı diyor ama #MuhittinBöcek başkanın basın Danışmanı uyandırıldı diyor! Hangisine inanmalıyız? Merak ediyorum bir basın danışmanı böyle bir hatayı nasıl yapar? Biz kime inanalım?

DANIŞMAN MESAJINI KALDIRDI

Büyükşehir’in basın danışmanı Belovacıklı, paylaştığı, ‘Başkan uyandırıldı’ tweeti kaldırdı ancak bir süre sonra Corona Turkey’in tweetine şu cevabı yazdı: “Başkan uyandırılıp tekrar uyutulmuştur hata yok merak etmeyin”

Danışmanın, başkanın uyandırıldığında ısrar etmesine rağmen, bir önceki tweetini silmesine bir anlam verilemedi.