İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı delege seçimleri 21 Haziran Pazar gerçekleştirilecek. Kongrede oy kullanacak isimlerin belli olacağı delege seçimleri öncesi iki başkan adayı da partililere çağrıda bulundular.

APAYDIN: AİLEMİZ DAHA DA BÜYÜYOR VE GENİŞLİYOR

Mevcut Başkan Yücel Apaydın yaptığı açıklamada, “İyi Parti’yi, cesurlar hareketini güçlendirmek isteyenleri hem delegelik başvurusuna hem de partimizin iradesini oluşturacak delegelerimizin seçimine davet ediyoruz. Partililerimize, vatandaşlarımıza delege seçimleri konusunda hem gelen sorular üzerine bilgilendirmede bulunmak hem de partimizin seçim sisteminden bahsetmek istiyorum. Vatandaşlarımız tarafından gelen sorulardan biri delege sayıları nasıl belli olacağı ile ilgili.  2018 genel seçim sonuçlarında mahallelerden aldığımız oya göre delege sayıları belirleniyor. 21 Haziran Pazar günü gerçekleşecek seçimler, delege seçimidir. Delege seçimlerinin ardından seçilen delegeler, ilçe başkanlığı kongresinde ilçe başkanlığına aday kişilere oy kullanacaklar. Ülkemizin geleceğini güçlendirmek için, teşkilatlarımızı yapacağımız kongrelerle daha da güçlendireceğiz. Cesurlar hareketi olarak, yanlışa dur diyerek, ülkemizin iyileşmesi için çıktığımız bu yolda ailemiz daha da büyüyor ve genişliyor. Türkiye kucaklaşması olarak, 25 Ekim 2017’de başladığımız İYİ’lik hareketinde, hiç yılmadan, usanmadan üstün fedakârlıklarla çalışan, cesurlar olarak yola çıkıp kurucu idarede bulunmayı baskılara rağmen göze alan kurucularımıza, emek vererek bugüne kadar bu teşkilatı güçlü kılan tüm yönetim kurulu üyelerimize, yorulmadan emek vererek bugüne kadar bu teşkilatı güçlü kılan tüm yönetim kurulu üyelerimize, yorulmadan gece gündüz İyi Parti’nin Alanya’da güçlenmesi için İyi’lik hareketine katılan tüm partililerimize, gönüldeşlerimize teşekkür ederiz. Alanya İyi Olacak, Antalya İyi Olacak, Türkiye İyi Olacak. Seçim sürecimiz hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

ER: İYİ PARTİ ŞÖLENİNE KATILMAYA DAVET EDİYORUM

İYİ Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Adayı Hilmi Er’de yaptığı çağrıda, “Alanya İYİ Parti delege seçimleri 21 Haziran Pazar günü yapılacaktır. Yapılacak bu seçimlerin İYİ Parti camiasına, partimize hayırlı olmasını temenni ederim. Güzel Alanyamızın ve ülkemizin geleceği açısından çok önemli bir güç olacak partimizin gerçekleştireceği bu delege seçimlerinin barış, huzur ve kardeşlik duyguları içerisinde; sevgi, saygı, hoşgörü ve demokratik bir ortamda geçmesi en önemli arzumuzdur. Tüm İYİ Parti üyelerini delege seçimlerine katılmaya, oylarını kullanmaya ve bu vesile ile ‘İYİ Parti şölenine’ katılmaya davet ediyoruz. Bu duygularla kamuoyuna tüm Alanyamıza ve İYİ Parti’ye gönül veren ‘Cesurlar Hareketi’ mensuplarına şahsım, arkadaşlarım, delege adaylarımız ve üyelerimiz adına saygı ve selamlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.