ÖZEL HABER  - BURAK ÖZTUNÇ

Antalya’da hafta sonu çok güzel bir hava vardı. 20 derecelere kadar yükselen hava sıcaklığı sonrası vatandaşlar kendilerini sahillere ve parklara attılar. Antalya haklının en çok tercih ettiği nokta ise Sahil Antalya Yaşam Parkı oldu.

BAŞARILI PROJE YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

On binlerce vatandaşın aileleri ve çocukları ile birlikte akın ettiği park hınca hınç doldu. Muhalefetin yoğun itirazlarına rağmen Antalya Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Menderes Türel döneminde hayata geçirilen Sahil Antalya Yaşam Parkı’nın vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde tercih edilmesi AK Parti’de yüzleri güldürdü.

“EŞEK ÖLÜR KALIR SEMERİ…”

Oldukça başarılı bir projeyi hayata geçiren Eski Başkan Menderes Türel’i tebrik eden ilk isim ise AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş oldu. Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla parktan görüntüler paylaşan Başkan Taş, “Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri. Antalyamız için eser üretmeye devam edeceğiz. Bugün yine on binlerce hemşehrimiz Sahil Antalya Yaşam Parkı’ndaydı.” dedi ve Menderes Türel’i de gönderiye etiketledi.

“BUZLAR ERİDİ”

Daha önce belediyenin şirketlerine fazla çalışan alındığı ve fazla ücret ödendiği için eski başkan Menderes Türel’e göndermede bulunan İbrahim Ethem Taş, bu kez Menderes Türel’i tebrik etti. “Antalya Büyükşehir Belediyesi çiftliğe dönmüş” diyen Taş’ın açıklamaları sonrası ikilinin arası açılmıştı. Yapılan son paylaşımla ile İbrahim Ethem Taş ve Menderes Türel’in arasındaki buzların eridiği de görülmüş oldu.