Türkiye genelinde hızlı ve etkin bir şekilde teşkilatlanma çalışmalarına devam eden Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, Alanya İlçe Başkanlığına genç avukat Ahmet Çakan’ı atadı. DEVA Partisi Antalya İl Başkanlığında gerçekleşen törende, Çakan’ın mazbatası İl başkanı Süleyman Akıncı tarafından verildi.

Tören sonrası salonda bulunanlara hitap eden Çakan, konuşmasında Türkiye’nin içinde bulunduğu ortamın hukukun üstünlüğü yerine makamın üstünlüğünün benimsendiğini, bu sebeple oluşan sorunların çözümünün ancak güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçiş ile önünün açılabileceğini dile getirdi.

Alanya’daki tüm gençlerle iletişim içerisinde olacaklarını belirten Çakan konuşmasına şöyle devam etti: “Durumun elverdiği ölçüde bizzat ilçe teşkilatı olarak tüm gençlerimize biz temas edeceğiz, ulaşacağız. Tüm gençlerimizi dinleyeceğiz, şikayet ve istekleri nelerdir diye sorup bunların her birini ayrı ayrı not alacağız. Gençlerimizin sorunlarını çözüme kavuşturacak projeler hazırlayacağız.”

Ayrıca Alanya’da ikamet eden tüm vatandaşların sorunlarına da değineceklerini belirten Çakan; mahallelerimizin tamamını gezeceğiz; esnaflarımızı, tacirlerimizi, STK’ları, dernekleri, kanaat önderlerini kısaca Alanya’nın sorunlarını ortaya koyacak ve bizlerin çalışmasına yararı olacak tüm değerli vatandaşlarımıza dokunup temas ederek, çeşitli ziyaretler yapacağız. Bu sayede tüm vatandaşlarımızın sorunlarını ayrı ayrı not alıp çözüme kavuşturmaya yönelik faaliyetler gerçekleştireceğiz. Turizm, tarım ve inşaatın Alanya’daki önemine de değinen İlçe Başkanı Ahmet Çakan; her bir sektöre yönelik özel komisyonların oluşturulup, sağlam temeller üzerine kurulu farklı projeler ile ekonomik gelirin ve istihdamın sezonluk değil tüm  yılı kapsayacak şekilde geliştirileceğini söyleyerek konuşmasını sonlandırarak, ilçe yönetim kurulu üyelerini sahneye davet ederek yetki belgelerini teslim etti.

 DEVA Partisi Alanya İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu

İlçe Başkanı

Ahmet ÇAKAN

Yönetim Kurulu Üyeleri

Armağan ÇAKIR
Atakan BARIŞ
Bedir Savaş POLAT
Cem SAK
Cengiz AKSOYER
Evren Mit AKGÜN
Gamze YATMAZ
Hasan SAN
Hüseyin KILLI
Kadir Hüseyin BİRER
Niyazi DARI
Ogan SEVİM
Selimhan CİNAS
Semih OK
Şahin Ali BAYAR
Şeyma DURSUN
Şerif OK
Tevfik SİPAHİOĞLU
Umut ÖZKAN
Volkan TAYYAR
Zahide YAŞAR