Alanya Şoförler Odası Başkanı Recep Çalış, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Çok değerli büyüklerim, dostlarım, arkadaşlarım, odamın kıymetli üyeleri; 16 Eylül’deki test sonucumun tekrar pozitif çıkmasından dolayı, yeniden ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başlayan tedavi sürecim, bugün itibari ile sonuçlanmıştır. Bugün taburcu olarak, 14 gün ev istirahatında kaldıktan sonra, tekrar test yaptırıp sonucu yine sizlerle paylaşacağım.

Çok değerli dostlarım; bu süreçte benden manevi desteklerini ve dualarını esirgemeyen sosyal medya aracılığıyla ve telefonla bizzat arayarak bana güç veren sizlere, tedavi sürecimi başından beri takip eden ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Sayın Hüseyin Lakadamyalı'ya, hassasiyetle konuyu takip eden doktorum, iç hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Sayın Şakir Özgür Keşkek'e, bölümde çalışan tüm sağlık personelimize, herkese ayrı ayrı teşekkür eder, hürmetlerimi sunarım.

Sevgili dostlarım her şeyin başı sağlık olduğunu bir kez daha öğrenmiş bulunmaktayım. Sizleri seviyorum. Hayatta kalmanızı, sevdiklerinizle birlikte olmanızı istiyorum. Bu yüzden naçizane tavsiyem, lütfen maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat edelim. Sevdiklerimizden ayrı kalmayalım.

Dualarım şifa bekleyen tüm hatalarımız için. Herkese acil şifalar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.