Alanya’da 19 Mayıs Coşkuyla Kutlanmaya Devam Ediyor Alanya’da 19 Mayıs Coşkuyla Kutlanmaya Devam Ediyor

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan’a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, 2. Başkan Kamil Köseoğlu, Asbaşkan Bilal Gömeç, Başkan Yardımcısı Enver Vural, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Cebeci, Seyfettin Yer, Hasan Özcan ve İsmet Erdemir katıldı. 

Başkan Hasan Çavuşoğlu, Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan’a görevinde başarılar dileyerek, plaket ve üzerinde ismi yazan 07 numaralı formayı takdim etti. Kenan Ahmet Türkdoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

REKTÖR TÜRKDOĞAN FORMAYI ÇOK BEĞENDİ

Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan Rektör Türkdoğan, "Süper Ligimizin en keyifli maçlarını izlediğimiz Alanyasporumuzun değerli Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Yönetim Üyeleri ile birlikte olmaktan şeref duydum. Kulübümüzün 75.yılına özel tasarlanmış 2023-2024 sezonu formasını çok beğendim. Başkanımıza ve yönetimine teşekkür ederim." dedi. 


 

Editör: Can KISA