Sosyal medyada bugün çıkan bir iddia ortalığı adeta karıştırdı. Hadi Özışık ve Sedat Peker’in yaptığı canlı yayında Hadi Özışık bir kafede nargile içiyordu. Özışık’ın kafelerin kapalı olduğu bir dönemde kafede nargile içmesi özellikle esnaflar tarafından büyük tepki topladı.

ALANYA KOORDİNATÖRÜ DEDİLER

Sosyal medyada bu gelişmeler sonrası ilginç bir gelişme yaşandı. Birçok hesaptan yapılan paylaşımda nargile içilen kafenin AK Parti Antalya İl Gençlik Kolları Alanya Koordinatörü Yavuz Elibol’a ait olduğu söylendi. Yapılan paylaşımlarda, “Hadi Özışık'ın kapanma döneminde nargile içtiği Cafe Ataşehir'deki Yemen Kahvesi. Yemen Kahvesi işletmesinin sahibi AKP Antalya İl Gençlik Kolları’ndan Alanya Koordinatörü Yavuz Elibol. Tam kapanma döneminde bile AKP'lilerin işletmeleri açıktı.” denildi.

YENİACUN YALANLADI

AK Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemal Yeniacun bu iddiaları yalanladı. Başkan Yeniacun, “İki yıldır AK Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları Başkanıyım bizim böyle bir İl Kordinatörümüz veya İl Yönetim Kurulu Üyemiz yoktur. Lütfen yalanla dolu bu paylaşımı kaldırıp özür dileyin.” dedi.

Bakan Tunç’tan DEM Parti Açıklaması! ‘’Desteğe Devam Ederse Kapatılabilir’’ Bakan Tunç’tan DEM Parti Açıklaması! ‘’Desteğe Devam Ederse Kapatılabilir’’

İL BAŞKANI DOĞAN DA YALANLADI

Bu gelişmeler üzerine AK Parti Alanya İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Ali Bayram Doğan, Yavuz Elibol’un AK Parti yönetiminde yer almadığını belirtti. Çamur at izi kalsın mantığı ile yapılan bu söylentilere tepki gösteren Doğan, “Partimizi yıpratma çabanız her zaman ki gibi sonuçsuz kalacak.” dedi.

ELİBOL: KAFE BENİM DEĞİL

Bu arada konunun muhatabı Yavuz Elibol’da bir açıklama yaparak, “Ataşehir’de bahsi geçen kafe ile hiçbir bağlantım yoktur. Mekan bana ait değildir. Bunlar tarafıma atılmış iftiralardan ibarettir. Gerekli mercilere suç duyurusunda bulunacağım.” diye konuştu