Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı, Muharrem ayının 10. günü itibariyle kutlanmaya başlanan Aşure Haftası kapsamında parti binası önünde aşure dağıttı.

Aşure ikramına MHP MYK Hüseyin Yıldız, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALTSO Başkanı Eray Erdem, Alanya Belediyesi Meclis Üyesleri,oda başkanları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve birçok vatandaş katıldı. 3 bin kişiye aşure dağıtımıyla gerçekleşen etkinlik, birlik ve beraberliği pekiştiren güzel bir atmosferde geçti. Etkinlikte, katılımcılar arasında yapılan samimi sohbetler ve birlikte yenilen aşurelerle, Alanya’nın dayanışma ve yardımlaşma geleneğine bir kez daha dikkat çekildi.

MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül , "Aşure dağıtımınıza teşrif eden herkese teşekkür ediyorum. Muharrem ayı dinimizde kıymet verilen en önemli 4 aydan biridir. Muharrem ayının ilk gününde oruç tutmak tüm yıl oruç tutmuş gibi sayılır. Dualarımızın kabul olması dileğiyle herkesin bu özel ayını kutluyorum" dedi.

Aşure etkinliğine katılan Başkan Yücel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül’e teşekkür etti. Yücel, ” MHP Alanya İlçe Teşkilatımızın düzenlediği aşure etkinliğine katıldık. Dayanışma ve kardeşliğin sembolü aşure etkinliği vesilesiyle partililerimiz ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bu güzel organizasyonu düzenleyen İlçe Başkanımız Mustafa Sünbül başta olmak üzere tüm partililerimize teşekkür ederim. Birliğimiz daim olsun” dedi.

Başkan Özçelik’in Hazırlattığı Mali Tabloya MHP Alanya’dan Cevap Gecikmedi Başkan Özçelik’in Hazırlattığı Mali Tabloya MHP Alanya’dan Cevap Gecikmedi