İbradı Kaymakamlığı ve Ormana STK’ları tarafından düzenlenen 10. Geleneksel Rahvan At Yarışları organizasyonun geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşti. Yarışlarda Alanya’nın tanınmış kişilerin atları dahil olmak üzere 8 at boy gösterdi. Edinilen bilgilere göre yarışlara Alanya’dan 40 at sever vatandaş izleyici olarak katıldı.

Başkan Yücel’in vekili olarak Alaettinoğlu İbradı’daydı

İbradı’daki yarışlara bu sene katılamayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in yerine vekili olarak Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Alaettinoğlu katıldı. Yarışlarda Alaaettinoğlu’nun da 2 atı boy gösterdi.

Alanya’dan katılan at birinci oldu

6. Alanya Uluslararası Çocuk Festivali Başlıyor 6. Alanya Uluslararası Çocuk Festivali Başlıyor

 

Alanya’dan katılan 8 attan Ömer Akkaya’nın atı Küçükorta klasmanında birinci geldi geldi.

Kozan’dan teşekkür mesajı

Alanya Rahvan Atlı Spor Kulübü Başkanı Ömer Kozan, yarışa katılan ve izlemeye gelen vatandaşlara teşekkür etti. Kozan konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

‘’ Başta bizleri bu organizasyona davet eden İbradı Kaymakamı İsmail Demirtaş’a bizleri onurlandırdıkları için şükranlarımı sunuyorum. Yarışlarda bizi yalnız bırakmayıp kendi gelemediği için yerine değerli Belediye Başkan Yardımcımız Fevzi Alaaettinoğlu’nun gönderen değerli Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederim. Ve son olarak bizleri ve Alanya’yı temsil eden atlarımızı bu organizasyonda yalnız bırakmayarak desteklemeye gelen tüm at sever vatandaşlarımıza da şükranlarımı sunuyorum. İnşallah önümüzdeki sene düzenlenen yarışlara Alanya’dan daha fazla at katılarak Alanya’mızı en güzel şekilde temsil etmek istiyoruz.’’

Editör: Can KISA