• DOLAR 32,58 %0.27
  • EURO 35,01 %0.08
  • ALTIN 2.460,26 %0.99
  • BİST100 9.904 %1.92
  • BITCOIN 64.797 %0.97
  • ETHERIUM 3.169 %1.26
27°

Avsallar mahallesi Haberleri

avsallar mahallesi haberleri ve güncel avsallar mahallesi gelişmeleri, avsallar mahallesi ile ilgili tüm video, avsallar mahallesi fotoğrafları ve avsallar mahallesi haberleri 7 gün 24 saat haber sitemizde


EĞİTİM

Avsallar’daki okul ziyaretinde öğrencilere hitap eden Kaymakam Ürkmezer, “Yaptığınız işin en iyisini yaparak derslerinize çalışıp hayal ettiğiniz mesleklere ulaşabilirsiniz” dedi.

ASAYİŞ

Alanya’da sürücünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çarpan motosiklette 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

ASAYİŞ

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir otele ailesiyle tatile gelen 66 yaşındaki Alman turist fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Antalya'nın Alanya ilçesinde eşiyle birlikte yaptığı alışveriş sonrası otele dönen Ukraynalı turist, yaya geçidine otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

GÜNDEM

Alanya Belediyesi, kırsal mahallelerde başlattığı beton yol uygulamasına Avsallar Mahallesi Kırtepe Sokak’ta devam ediyor.

SİYASET

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

GÜNDEM

Alanya Belediyesi, özellikle Avrupa ülkelerinde uygulanan Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) yol uygulamasında yeni bir çığır açarak bu tekniği yol ve...

ASAYİŞ

Alanya’da ormanlık arazide çıkan yangın kısa süreli paniğe sebep oldu. Yoldan geçen vatandaşların yoğun çabalarıyla yangın kontrol altına alındı.

GÜNDEM

Alanya Belediyesi ve Alanya Kent Konseyi’nin işbirliğinde yürütülen “Alanya ve Çevresi Su Kabağı Geliştirme Projesi” kapsamında fide dağıtımı devam ediyor.