• DOLAR 32,57 %0.23
  • EURO 34,99 %0.03
  • ALTIN 2.450,75 %0.60
  • BİST100 9.717 %0.00
  • BITCOIN 64.649 %0.35
  • ETHERIUM 3.137 %-0.21
26°

Alanya hava durumu Haberleri

alanya hava durumu haberleri ve güncel alanya hava durumu gelişmeleri, alanya hava durumu ile ilgili tüm video, alanya hava durumu fotoğrafları ve alanya hava durumu haberleri 7 gün 24 saat haber sitemizde


GÜNDEM

Ramazan bayramı için 9 günlük tatilde rotasını Antalya’ya çevirenler bulutlu hava sürprizi ile karşılaştı. Güneşin yüzünü göstermediği kentte hava ve...

GÜNDEM

Alanya’da sabah saatlerinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde oy kullanan bazı vatandaşlar deniz kenarına gelerek güzel havanın tadını çıkardı.

GÜNDEM

Alanya’da sabah saatlerinde dolu yağışı etkili olurken, aynı anda denizde hortum oluştu. Dolu yağışı ve hortum bir vatandaşın cep telefonu...

GÜNDEM

Alanya'da gece saatlerinde çıkan hortum seralara ve tarım alanlarına zarar verdi. Hortum 2 kişinin yaralanmasına neden oldu.

GÜNDEM

Antalya’nın Alanya ilçesinde denizde oluşan hortum, gençlerin cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Hortum hiç görmeyen gençler telefonla o anları kaydetti.

GÜNDEM

AFAD yayımladığı rapor ve telefonlara gönderilen SMS’ler ile Alanya’daki vatandaşları yarın beklenen kuvvetli yağış konusunda uyardı.

GÜNDEM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden tarafından yayınlanan hava durumuna göre Alanya’yı bu hafta sakin bir hava bekliyor. En düşük sıcaklık 2 dereceye...

GÜNDEM

Antalya’da beklenen şiddetli yağışlar için tedbirli olunması yönünde 'turuncu kod' uyarısı yapıldı. Yağışların merkez ilçelerde metrekareye 100 kilogram düşmesi bekleniyor.

TURİZM

Antalya’nın Alanya ilçesinde güneşli havayı fırsata çeviren yerli ve yabancı turistler plaj kenarında vakit geçirerek güzel havanın tadını çıkardılar.

GÜNDEM

Alanya’da bugün şiddetli yağışla birlikte çıkan hortumda 2 mahalledeki 7 üreticiye ait seralarda maddi hasar meydana geldi.

GÜNDEM

Alanya’da geçtiğimiz gün Meteoroloji tarafından yapılan uyarının ardından bugün sabah saatlerinde sağanak yağış etkisini göstermeye başladı.

GÜNDEM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Antalya ve Alanya'da Perşembe günü itibariyle güneşli havanın yerini yağmurlu hava alacak.