50 bin nüfusa sahip olan Mahmutlar Mahallesi’nde vatandaşlar özellikle yaylalar için 112 Acil Servis ihtiyacı olduğunu söylediler. Vatandaşların talebi sonrası Milliyetçi Hareket Partili Belediye Meclisi Üyesi Kayhan Balta girişimlere başladı.

Balta, 112 Acil Servisin yaylalara gelmesi için durumu Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e iletti. 112 Acil Servisin Mahmutlar bölgesine kazandırılması için gerekli çalışmaları başlattıklarını söyleyen Balta, konuyla ilgili vatandaşlara bilgi verdi.

Meclis üyesi Balta şu ifadeleri kullandı;

Mahmutlar Mahalle halkımızın isteği doğrultusunda yaylalarımızda son zamanlarda olan aşırı kazalar ve rahatsızlıklardan dolayı 112 Acil Servis ihtiyacı olduğu gündeme gelmiştir. Bu talebi Alanya Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel’e bildirdik. Kendileri 4 senedir yazışmalar devam etmekte ve daha bir sonuca ulaşamadıklarını tarafıma bildirmiştir. Uğraşlarımız devam etmekte olup ücretli personel bile bulunursa maaşını Adem Başkan ödeyeceğini söylemiştir. Allah izin verirse çalışmalarımızı daha da hızlandırıp yaylalarımıza 112 Acil servisi kavuşturmak nasip olur inşallah.” dedi.