Bu kapsamda Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesi Gönüllüleri de Güzelbağ Mahallesinde yangına müdahale eden ekiplere ve yangından etkilenen vatandaşlara sıcak yemek ikramında bulunuyor.

Müftülük personeli ve bölgede görev yapan Din Görevlileri tarafından ise yangından etkilenen vatandaşların moral ve motivasyonunu güçlü tutmak amacıyla manevi rehberlik hizmetinde bulunuluyor.

TDV GÖNÜLLÜLERİNCE GÜZELBAĞ MEZARLIĞI ZİYARET EDİLDİ

Güzelbağ Mahallesinde yaraları sarmak üzere bulunan Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesi Gönüllüleri yangında zarar gören Güzelbağ Mahallesi Mezarlığını da ziyaret etti.  Ziyaret kapsamında  Şehit Jandarma Çavuş Necip Ali ŞATIROĞLU ve mezarlıkta bulunanlar için dualar edildi.

ALANYA MÜFTÜLÜĞÜ GENÇLİK KOORDİNATÖRLÜĞÜ DE YANGIN ÇALIŞMALARINA DESTEK OLUYOR

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü de yangın bölgelerindeki çalışmalara destek oluyor.

Çöl Tozu 30 Nisan'a Kadar Temizlenecek Çöl Tozu 30 Nisan'a Kadar Temizlenecek

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, Radyoloji Teknikeri Arif Burhan AKTAN ve gençlerle birlikte Güzelbağ Mahallesi, Bayır Mahallesi, Gündoğmuş İlçesi, Gündoğmuş Umutlu Mahallesi ve Gündoğmuş Senir Mahallesinde yangına müdahale eden ve yangından etkilenen vatandaşlara göz damlası, ağrı kesici, astım ilacı, termos, temiz çamaşır, temizlik malzemesi ve temel ihtiyaç malzemesi ulaştırıyor.

Gençlik Koordinatörlüğü ayrıca Alanya Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde Alanya Gençlik Merkezi’ndeki yardım çalışmalarında aktif görev üstleniyor.