Korona virüse yakalanan Demirtaş Mahallesi eski Belediye Başkanı, Alanya Belediye Meclisi Eski Üyesi ve CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aras hayatını kaybetmişti. Alanya’nın en önemli değerlerinden birisi olan Aras’ın vefatı tüm Alanya’yı yasa boğmuştu.

Geçtiğimiz ay yapılan Alanya Belediye Meclis Toplantısı’nda Mustafa Aras’ın isminin yaşatılmasına karar verilmişti. Demirtaş Mahallesi’nde bulunan İstiklal Caddesi’nin adının Mustafa Aras Caddesi olarak değiştirilmesine oy birliği ile karar verilmişti.

Bugün gerçekleştirilen Şubat ayı meclis toplantısında da Meliha Aras Erdoğan bir teşekkür konuşması yaptı. Aras yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Alanya Belediye Başkan’ım Adem Murat Yücel ve saygı değer Alanya Belediye Meclis Üyelerimiz

Demirtaş Mahallemize Belediye Başkanı olarak hizmet etmiş, Alanya Belediye Meclis Üyeliği yapmış, Milli Eğitim camiasında görev yapmış olan ailemizin direği, Mustafa Aras’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Alanya Belediye Başkanı ve Meclis üyelerinin uygun görmesi ile Mustafa Aras’ın doğup büyüdüğü, hizmet ettiği ve çok sevdiği Demirtaş’ta adının yaşatılmasına onay verdiğiniz için Aras Ailesi olarak hepinize teşekkür eder saygılarımızı sunarız.”