Antalya’nın Deniz Manzarasına Çöl Tozu Perdesi Çöktü Antalya’nın Deniz Manzarasına Çöl Tozu Perdesi Çöktü

9 günlük bayram tatili dolayısıyla Alanya’nın nüfusunun 4 katına çıktığını, özellikle yerli turistlerden daha çok rağbet göstermesi ve sorumsuz ve bilinçsiz tatilcilerin Alanya'ya verdikleri zararlar tüm Türkiye’nin gündemine oturdu. Alanya halkının isyan ettiği bu durumda en büyük mücadeleyi ise Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve belediye personeli verdi. Gecesini gündüzüne katan belediye ekipleri; temizlik ve güvenlik gibi bir çok konuda başarılı çalışmalarla imza attılar.

Kurban Bayramı dolayısıyla Alanya'ya akın eden eden tatilcilerin, Alanya'ya verdikleri zarar yüzünden muhalefetin eleştirilerine maruz kalan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e sosyal medyadam destek yağdı.

 Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e destek verenlerin mesajları;

Kahyan Balta:

Böyle muhalefet olmaz nüfusun %300 arttığı bir zamanda belediye personellerinin 7/24 görev yaptığı bir ortamda belediyemize hak etmediği eleştiriler yakışmadı. Sosyal medyada yazmayla olmuyor. Bence belediye başkanımıza hem teşekkür edin hem de destek olun. Böyle acil durumlarda siyasi rant elde etmeye çalışmak siyaset degildir.

Nevzat Özdemir:

300 bin nüfusa 105 mahalleye 80 küsur yaylaya ve bu nüfusa göre çalışan sayısına sahip bir belediye düşünün ve misafirleriyle neredeyse 1,5 milyon insan sayısına ulaşan hatta ve hatta kurban atıklarının da öncelikli temizlenmesi gereken bir durumun olduğunu düşünün. Gelen misafirlerin dışarı da konaklayanların, belli bir kısmının pisliğini 3 adım ötede çöp kutusu yerine, etrafa attığı eğitimlerinin az olduğu veya bu durumu umursamadığı anlaşılanların çok olduğu bir yerdeyiz. Ve yerel yönetimden kimse şikayet edemez. Kimseye kısıtlama koymaya yetkisi olmayan, gelmeyin dese linç edilecek duruma gelecek olan bir yerde bunu Belediye Başkanından beklemek ucuz siyaset veya birilerinin paralı askeri olmak anlamına gelir. Belediyeyi 1 ay idare edemeyecek olanların sırf kişisel menfaatleri için sahte hesaplardan veya yanarlı dönerli olayın detayına inmeden at gözlüğü ile bakıp yorum yazmaları tamamen iki yüzlülük ve riya kokmaktadır.

Mustafa Sünbül:

300 bin nüfus için verilen bütçeyle, 1.5 milyona hizmet vermek her babayiğidin harcı değildir..! Herkes konuşur Adem Murat Yücel yapar.