Duayen gazeteci Ali Orhan canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulunarak turizmin göz bebeği Antalya'nın önemli bir sorununa el attı. Kanal V ekranlarında hafta içi her sabah 'Ali Orhan İle Antalya Gündemi' programını sunan Orhan, Antalya ve dünyada yaşanan haberleri izleyicilerine aktarıyor. Dobra sözleri ve ilginç yorumları ile dikkat çeken gazeteci Ali Orhan, bu sabah  canlı yayında belediyelere hodri meydan dedi.

"ANTALYA'DA HİÇ BİR BELEDİYE KALDIRIM İŞGALİNİN ÖNÜNE GEÇEMEZ"

Yıllardır turizm kenti Antalya'da kaldırımların işgal edildiğine dikkat çeken Ali Orhan, “Kaldırımlar yayalarındır. Bu konu yıllardır gündeme gelir ancak hiç bir sonuç alınamadı. Bedevi çadırlarla kaldırımlarımız işgal altında. Bu sorunu ben çözeceğim diyen zabıta müdürü ya da belediye başkanı görmedim. Kaldırımı işgalden kurtardık diyen belediye başkanı varsa çıksın açıklasın. Ben altını çizerek söylüyorum hiç bir belediye ve zabıta müdürü bunu engelleyemez. Çünkü bazılarına para tanrı gibi.” dedi.

Ali Orhan'ın bu şok iddiasının ardından bakalım Antalya Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinden ne tür bir açıklama gelecek.