Neva Outlet’den Dev Anlaşma

Bir Alanya markası olan Neva Outlet, dünyanın en büyük moda dağıtım gruplarından Inditex ile yaptığı anlaşmanın ardından Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home gibi dünya markalarını da bünyesine katmayı başardı.

60’I AŞKIN MARKA

Çin'den Antalya'ya Dostluk Köprüsü Kuruluyor Çin'den Antalya'ya Dostluk Köprüsü Kuruluyor

Alanya’da ticari hayatına başladıktan sonra yurt içi ve hatta ülke dışına da mağazalar açan Neva Outlet, inditex ürünleri dışında Gant, Nautica, Us Polo, Campione, Mavi, Loft, Lufian, Only, Jack & Jones, Avva, Pierre Cardin gibi tanınmış 35’in üzerinde bayilik anlaşması ile 60’ ın üzerinde markaya da ev sahipliği yapıyor.

Bilindiği üzere 2019 Yılında İlk Mağazasını Turizm Cenneti Alanya’nın Konaklı Mahallesi’nde açan Neva Outlet, daha sonra sırasıyla Okurcalar, Türkler, Manavgat, Antalya Kundu ve Alanya Payallar’da mağazalar açarak sektöre hızlı ve güçlü bir giriş yapmıştı. Kısa sürede adını bölgede duyuran Neva Outlet, Türkiye’nin daha bir çok şehrinde mağaza açma çalışmalarını yürütürken bir yandan da yurt dışına açılma hedefini ortaya koyarak tekstil sektöründe ne kadar iddialı olduğunu da gözler önüne serdi.  Neva Outlet,  halen Rusya’nın Novosibirsk ve Kazakistan’ın Almata şehrinde de mağazacılık faaliyetlerini sürdürüyor.