Alanya Belediyesi Kent Disiplini İçin Harekete Geçiyor Alanya Belediyesi Kent Disiplini İçin Harekete Geçiyor

17 günlük tam kapanma sebebiyle pazarların da kapanması,  ürünlerin Gazipaşa’dan diğer şehirlere iletilememesine sebep oldu. Hem çiftçinin hem de hal esnafının görüşlerini alan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, hal esnafının da desteğiyle ihtiyaç fazlası ürünleri halden alıp, kardeş şehir Göktepe ilçesinde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara gönderme kararı aldı.

“Dayanışmanın çok önemli olduğu bugünlerde birlikte başaracağız”

Gazipaşa toptancı halinde, sebze yüklenen kamyon yola çıkmaya hazırlanırken, sosyal medyadan fotoğraf paylaşımı yapan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz “ Kardeş şehrimiz olan Karaman Göktepe’ye Gazipaşa Toptancı Halimizden aldığımız sebzeleri ulaştırıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızla aramızda köprü olan Göktepe Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Doğan ve ekibine teşekkür ediyorum. Sebzelerin temini için bizlere destek olan Gazipaşa Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği’ne ve hal esnafımıza şükranlarımı sunuyorum. Dayanışmanın çok önemli olduğu bugünlerde, her fırsatta söylediğimiz gibi, biz birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız” dedi.

Sabah saatlerinde Göktepe İlçesine ulaşan sebze kamyonu Göktepelileri mutlu ederken, Başkan Yılmaz’ın dayanışmaya destek olması Gazipaşa halkı tarafından beğeniyle karşılandı.