Survivor'da, iletişim oyununu kazanan ünlüler takımı, aileleriyle telefonla konuşma hakkı kazandı. İsmail Balaban da aylar sonra annesiyle konuşma fırsatından dolayı önce büyük bir mutluluk yaşarken ardından hayal kırıklığına uğradı. Balaban’ın annesinin "Nişanlının adını ağzına alma, o bıraktığın kız değil. Tam bir yılan" dediği sözler olay oldu. Balaban, annesinin bu söylerine karşılık nişanlısıyla görüşmeyi reddetmiş, önceki gün konseyde Acun Ilıcalı, nişanlısının kendisini aradığını ve olanlardan sonra zor durumda olduğunu söylediğini aktarmasının ardından Balaban, nişanlısı Gamze ile milyonların merak ettiği o konuşmayı gerçekleştirdi.

“BEN BIRAKTIĞIN GAMZE’YİM”

Balaban’ın nişanlısı Gamze, talihsiz bir olay yaşadığını söyleyerek, “Sadece şunu bul; herkesin sağlığı yerinde. Çok talihsiz bir olay oldu. Nişanlı olduğun için SMS gelmez gibi olaylar döndü. Gülsüm anneme böyle şeyler söylemiş etraftan insanlar. Konu bundan ibaret. İsmail zaten başarıyla yarışacak bir insan dedim. Bunlar sen geldiğinde konuşulacak şeyler. Bunları kafana takmamanı istiyorum. Bir anda bana cephe oldular, anlamadım. Ben senin bırakıp gittiğin Gamze'yim. Sürekli seni izliyorum, sen yemek yemiyorsun ben de yemiyorum. Cidden bırakıp gittiğin Gamze kimse şu an ben oyum. Tek istediğim içine kurt düşmesin. Küçük bir anlaşmazlık. Seni ne kadar çok sevdiğimi biliyorsun, yarışmana odaklan” dedi.

ALKÜ'de Ulusal Tralli Travma Rallisi Yapıldı ALKÜ'de Ulusal Tralli Travma Rallisi Yapıldı

“ANNEMLE KONUŞMAM LAZIM”

Balaban, nişanlısı Gamzeyle konuşmasından sonra, "Annemin bu kadar basit bir konudan dolayı böyle yapacağına ihtimal vermiyorum. Ortada bir sebep yokken böyle bir şey konuşulması bana mantıklı gelmiyor. Detayını annemle konuşmam lazım" dedi.