Alanya’da uzun zamandır beklenen mahkeme kararı açıklandı. Yeşilöz Mahallesi’nde bulunan Aytemiz Petrol Dolum İstasyonu’nun kapasitesinin arttırılması ile ilgili çıkan ÇED Olumlu Raporu mahkemeye taşınmıştı. Alanya ve çevresi için büyük riskler taşıdığı düşünülen kapasite artırımı ile ilgili İdare Mahkemesi yürütmeyi durdurma kararı verdi.

MHP Alanya İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve 23. Dönem Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, mahkeme kararını paylaşarak, “Emeği geçen herkese teşekkür ederim.”dedi.

“KARŞI İTİRAZ YOLU KAPALI”

CHP Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Mehmet Can Karagöz’de mahkeme tarafından verilen kararın sevindirici olduğu belirterek, “Bu kararın karşı itiraz yolu kapalı. Yani mahkeme kesin kararını verene kadar yürütmenin durdurulması kararı kabul edilecek. Mahkeme kesin kararını verene kadar orada herhangi bir büyütme işlemi yapılamayacak. Bu aşamadan sonra mahkeme kesin kararını verecek ve o karar doğrultusunda bu işlem ya reddedilecek ya da işlem uygun denilecek ve kapasite artırımı gerçekleştirilecek. Alanyamız için hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz.” şeklinde konuştu.