Antalya’nın Deniz Manzarasına Çöl Tozu Perdesi Çöktü Antalya’nın Deniz Manzarasına Çöl Tozu Perdesi Çöktü

‘’Allah herkese helal ekmek yemeyi naip etsin‘’
 Bulduğu çantayı emniyete teslim eden Şahin ‘‘ Süpürge yaparken yerde bir çanta buldum. Çantayı açtığımda içinde altın bilezik olduğunu gördüm. Sahibini bulabilmek için çantayı hemen emniyete götürdüm. Bu benim vatandaşlık görevim. Çantanın sahibi bulunup teslim edilmiş. Çok mutluyum. Ben daha önce de çalışırken para bulmuştum. Onu da emniyete hemen götürmüştüm. Emniyetimiz de sahibine ulaştırmıştı. Ben ekmeğimi çok şükür belediyemizden kazanıyorum. Kimsenin malını almam. Allah herkese helal ekmek yemeyi naip etsin‘’ ifadelerini kullandı.

 

‘’Arkadaşımızın bu duyarlı ve onurlu davranışı, Gazipaşa Belediyesi olarak hepimizi çok gururlandırdı.’’
Yaşanan bu gurur verici olayın ardından Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Mahmut Şahin’i duyarlı davranışı için tebrik ederek açıklamada bulundu. Başkan Yılmaz açıklamasında;
 Sevgili arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz,
Bugün burada bizleri oldukça gururlandıran güzel bir olay için toplandık. Çalışma arkadaşımız Mahmut Şahin, dün görevini icra ederken bir çanta bulmuş. Çantanın içinde altın olduğunu fark edince, hiç düşünmeden çantayı Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü’ne teslim etmiştir. 
Arkadaşımızın bu duyarlı ve onurlu davranışı, Gazipaşa Belediyesi olarak hepimizi çok gururlandırdı. Vicdani sorumluluğunu yerine getirerek bizleri mutlu eden değerli arkadaşımıza, bizim de küçük bir hediyemiz var. Kabul ederse çok seviniriz. Sizlerin huzurunda bu güzel davranışı için kendisine çok teşekkür ediyor; sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat diliyorum. ‘’ dedi. Ardından Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, belediye çalışanı Mahmut Şahin’i çeyrek altın, plaket ve teşekkür belgesiyle ödüllendirdi. 
Belediye personelinin bulduğu yaklaşık seksen bin TL tutarında olan altın Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü tarafından sahibine teslim edildi.