Antalya bölgesindeki yangınlar bugün 8. gününde sürüyor. Birçok noktada çıkan yangınların büyük bir kısmı kontrol altına alınırken, Manavgat ve Gündoğmuş yangınları ise sürüyor.

ÜLKÜ OCAKLARI OHAL İLAN ETTİ

Yangının ilk gününden beri sahada olan Alanya Ülkü Ocakları adeta OHAL ilan etti. 8 gündür yangın bölgesinde olan Ülkü Ocakları mensupları birçok konuda vatandaşlara ve yangın söndürme ekiplerine destek oluyorlar.

Alanya Ülkü Ocakları Teşkilatı gençleri köy ve mahallelerin tahliyelerinde, yangının sıfır noktasında koridor açma, yangından kaçan hayvanlara yem, su ve kalacak yer tahsisi, yangından etkilenen vatandaşlara gıda, ilaç ve kalacak yer tahsisi gibi konularda yardımcı oldukları gibi yangın söndürme faaliyetlerinde etkin olarak görev alıyorlar.

TAKDİR TOPLADILAR

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Günlerdir gece gündüz demeden yangın bölgesinde olan Ülkü Ocakları mensupları vatandaşların da büyük takdirini toplayarak bu zorlu süreçte gönüllerde taht kurdular.