Giresun Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven’e yurdun her tarafından mesaj yağarken tebrik edenler arasında Antalya Milletvekili İbrahim AYDIN da vardı. Milletvekili Aydın, Tanrıseven’in Facebook sayfasına “Doğum günün kutlu olsun. Nice sağlıklı, mutlu yıllara Valim” diye yazdı. Tanrıseven de bu mesaja “Teşekkür ederim Sayın Milletvekilim, Sizden mesaj almak ayrı bir mutluluk” karşılığını verdi.

DOĞUM GÜNÜ PASTASI ALANYA’DAN

Tanrıseven’e bir sürpriz de Alanya’dan geldi. Üzerinde Dr. Hasan Tanrıseven’in resmî olan doğum günü pastasını Alanya’dan Serkan Can gönderdi. Tanrıseven, jesti için Can’a teşekkür etti.

BİNLERCE TEŞEKKÜR

Başkan Özçelik Kurum Amirleri Ve Muhtarlar İle Buluştu Başkan Özçelik Kurum Amirleri Ve Muhtarlar İle Buluştu

Dr. Hasan Tanrıseven, doğum günü için yayınladığı mesajda oldukça duygulandığını belirterek şunları söyledi:

“Dün gece yarısından bu yana siz değerli dostlarım tarafından tam anlamıyla sevgi yağmuruna tutuldum. Doğum günüm nedeniyle yurtiçi ve yurtdışından binlerce tebrik aldım. Sosyal medyadan mesaj yazan, arayan, mail gönderen herkese teşekkür ediyorum. Her bir mesaj benim için ayrı ayrı değerli. Tüm mesajlara cevap yazacağım ama takdir edersiniz ki bu biraz zaman alacak. Sevgi ve samimiyet mesajlarınıza yansımış. Bir kez daha gördüm ki hem görev yaptığım yerlerde hem de sosyal medyada halkımızla sağlam bağlar kurmuşuz; kocaman bir aile olmuşuz. Verdiğimiz emeklerin boşuna gitmediğini görmekten mutlu oldum; çok duygulandım. İyi ki varsınız dostlar. Binlerce teşekkür.”