ÖZEL HABER

Manavgat’ta dün gece Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bir grup tarafından protesto edildi. Yangın bölgelerinde vatandaşlarla birlikte olan Çavuşoğlu, kendisine yöneltilen uçak sorularına yanıt vermesine rağmen bir grup tarafından yuhalandı.

ALANYA SAHİP ÇIKTI

Alanya AK Parti İlçe Teşkilatı ve birçok vatandaş ise olaylara tepki gösterdi. Bakan Çavuşoğlu’na destek veren vatandaşlar, “İlk günden beri yanımızda olan Dışişleri Bakanı daha ne yapsın?” dediler.

TOKLU: BAKANIMIZ İLK GÜNDEN BERİ YANIMIZDA

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Bakan Çavuşoğlu’na destek vererek, “Hemşehrimiz, ağabeyimiz, Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, olayların ilk başladığı andan itibaren bölgede ve vatandaşın yanındadır. Ne ülkesini nede şehrini hiçbir koşulda yalnız bırakmadı! Her zaman yanımızda olmuş ve olmaya devam etmektedir.” şeklinde bir açıklama yaptı.

TÜRKDOĞAN: KENDİLERİNE MÜTEŞEKKİRİZ

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’da Bakan Çavuşoğlu’na destek vererek, “Alanya’mızın gururu, hemşehrimiz Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavusoğlu, Antalya’mızın ve bölgemizin her sıkıntısının takipçisi olmuştur. Manavgat’ta yaşanan yangın felaketinde de ilk anlardan itibaren bölgemizde vatandaşlarımızın yanında olmuştur. Kendilerine müteşekkiriz.” dedi.

GÜVENÇ: KEŞKE YANGINI ÇIKARANLARA VE SUÇ ORTAKLARINA TEPKİ GÖSTERSEYDİNİZ

Bakan Çavuşoğlu’na destek veren isimlerden birisi AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Güvenç oldu. Güvenç, “Gecenin 2'sinde yangın yerine gidip yaraları sarmaya çalışan Dışişleri Bakanımız Sn. Mevlüt Çavuşoğlu'na tepki göstereceğinize keşke yangını çıkaranlara ve suç ortaklarına tepki gösterseydiniz. Allah razı olsun Sn. Bakanımızdan gecesini gündüzüne katarak tüm Türkiye halkının Antalyamızın, Alanyamızın her daim yanında olmuştur. Olmaya da devam edecektir.” dedi.

YENİACUN: MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU ALANYA’DIR, ANTALYA’DIR, TÜRKİYE’DİR

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Cemal Yeniacun ise, “Ülkesi ve bölgesi için afetin ilk dakikasından beri çalışan, halkın yanında bulunan Bakanlarımızdan Allah razı olsun. Mevlüt Çavuşoğlu Alanya’dır, Antalya’dır, Türkiye’dir. Bu bölge ve memleketimiz için yaptıkları inkar edilemeyecek kadar çoktur. Allah güç kuvvet versin.” diye konuştu.,

“BU TEPKİLERİ HAK ETMEDİ”

Alanya’daki pek çok vatandaşta sosyal medya üzerinden Bakan Çavuşoğlu’na destek vererek, “Bu tepkileri hak etmedi. Bakanımız ilk günden itibaren yanımızda oldu. Gece gündüz demeden halkın yanında oldu. Dışişleri Bakanı’ndan başka ne bekliyorlar ki? Manavgat halkının acısını anlıyoruz ama yaptıkları çok ayıp.” dediler.

İŞTE ÇAVUŞOĞLU’NA YAPILAN DESTEK MESAJLARI:

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi