Başkan Özçelik’in Hazırlattığı Mali Tabloya MHP Alanya’dan Cevap Gecikmedi Başkan Özçelik’in Hazırlattığı Mali Tabloya MHP Alanya’dan Cevap Gecikmedi

Genel başkanlık koltuğu için çok adaylı yarışın yaşanacağı kurultayda, çekişmenin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile “değişimcilerin” adayı partinin grup başkanı Özgür Özel arasında geçmesi bekleniyor.

Her iki kanat da kurultaydaki olası tabloyu görebilmek için delegelerden imza toplamaya başladı.

En fazla delege sayısına sahip olan İstanbul İl Başkanlığı yarışını önde bitiren değişimciler şu anki tabloyu “başa baş” olarak nitelendirirken, genel merkez ekibi başta milletvekili grubu olmak üzere doğal delegelerin desteğiyle yarışın önde bitirileceği görüşünde.

CHP’de il kongrelerinin tamamlanmasının ardından da büyük kurultay için hazırlıklara başlanacak. Bu kapsamda genel merkez yönetimi, kurultay hazırlıkları için Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol başkanlığındaki bir ekibi görevlendirdi.

ANKARA'DAN ÇAĞRILDI

Öte yandan Kurultay delegesi olan Alanya'dan Şengül Yeşildal, Bülent Kandemir ve Ali Hancı bugün CHP Genel Merkezinden çağrıldı. Sabah saatlerinde genel merkeze giden 3 delege, partinin kurullarıyla toplantı yapacak.

Editör: Can KISA