2019 Eylül ayı itibariyle eğitim ve öğretime başlayan Alanya Hasbahçe Koleji, kısa süre içerisinde başarılı sonuçlar almaya başladı.  

Hasbahçe Koleji’nde eğitim gören beşinci sınıf öğrencisi Ayşe Ertürk girdiği iki sınavda da aldığı dereceler ile okul yönetimi ve öğretmenlerini gururlandır. İlk olarak Çanta Yayınları’nın yaptığı deneme sınavında Alanya birincisi oldu. Şubat ayı içerisinde Hız Yayınları tarafından yapılan deneme sınavına da katılan başarılı öğrenci, bu sınavda da Alanya birincisi ve Antalya ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

ÇİNTAŞ’TAN BAŞARI BELGESİ

Hasbahçe Koleji yönetimi, öğretmenleri ve ailesini gururlandıran Ayşe Ertürk’e; Hasbahçe Koleji kurucu Müdürü Mehmet Emin Çintaş başarı belgesi takdim etti. Arkadaşlarına örnek olan genç öğrenci okulunu çok sevdiğini belirterek, Müdür Çintaş’a teşekkür etti.

Hasbahçe Koleji kurucu müdürleri Hilmi Doğan ve Mehmet Emin Çintaş yaptıkları açıklamada başarılı olan öğrencileri desteklemekten ötürü büyük bir mutluluk duyduklarını belirtilerek “hiçbir başarı tesadüf değildir” dediler.

BURSLULUK SINAVINA DAVET

Başarılı kadrosu, modern eğitim anlayışı ve başarı odaklı çalışma prensibi ile Alanya’ya hizmet veren Hasbahçe Koleji 29 Şubat tarihinde bursluluk sınavı düzenliyor. Başarılı öğrencileri belirleyecek ve onları bir adım daha ileriye taşıyacak olan sınava tüm Alanyalı öğrenciler davet edildi.